Jeg har efterhånden testet en del produkter fra danske Jabra, og de kan altså noget. Senest har jeg testet Jabra Elite 85t, som jeg gav lutter topkarakter. Et andet in-ear-headset, som også præsterer rigtig godt, er Jabra Elite 75t – og netop sådan et, har du mulighed for at vinde.

Læs også: Anmeldelse: Jabra Elite 85t

Jabra har været så søde, at sponsorere et Jabra Elite 75t i Titanium Black, som ryger direkte videre til en af Tech Tossens læsere. Det eneste du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at hoppe ind på Tech Tossens Facebookside. Her finder du et opslag med konkurrencen øverst.

Hvis du vil vide lidt mere om Elite 75t, eller Jabras andre produkter, kan du naturligvis finde dem alle på Jabras hjemmeside. Her kan du også finde svar på konkurrencens spørgsmål.

Du kan også læse min anmeldelse af Elite Active 75t – Active-modellen, som jeg har testet, kommer med en anden ‘coating’, der gør det mere modstandsdygtigt. Men funktioner, lyd, design og pasform er nøjagtigt de samme.

Læs også: Anmeldelse: Jabra Elite Active 75t

Vinderen af konkurrencen findes den 31. marts ved tilfældig lodtrækning. Det er vigtigt, at du går ind og synes godt om og kommenterer opslaget, hvis du vil deltage. Vinderen findes udelukkende blandt dem, der har ‘liket’ og kommenteret Facebookopslaget. Held og lykke.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments