I går, mandag den 9. januar, lancerede OnePlus to nye flagskibsprodukter i Kina – OnePlus 11 5G og Buds Pro 2. Producentens nye topmodel bygger videre på succesen med Hasselblad-kameraet. Og så fortsætte OnePlus (selvfølgelig, fristes man til at sige) med at have fokus på hastighed og brugeroplevelse.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10 Pro 5G

OnePlus 11 5G kommer blandt andet med Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform og op til 16 GB RAM. Skærmen er på 6,7 tommer, med en opløsning på 2K og en opdateringshastighed på 120 Hz. I forhold til opladning, tager OnePlus 11 5G et skridt frem, sammenlignet med OnePlus 10 Pro, og kommer med 100 W SuperVOOC. Til gengæld er der umiddelbart lidt vej op til OnePlus 10T, som oplader med langt over 100 W. Ikke desto mindre er min erfaring med OnePlus, at opladningen er lynhurtig, hvadenten vi stakker 80, 100 eller 160 W.

Telefonen lanceres også med et tredobbelt kamera, der blandt andet er udviklet i samarbejde med Hasselblad – nøjagtigt som de foregående topmodeller. Kameraopsætningen tæller en hovedsensor på 50 megapixels, en ultravidvinkellinse på 48 megapixels, samt en portrætlinse på 32 megapixels. Sidstnævnte skal eftersigende levere portrætter i DSLR-kvalitet.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus 10T

Designmæssigt mener OnePlus, at OnePlus 11 5G henvender sig til brugere, der ønsker at skille sig ud fra mængden. Inspirationen er angiveligt fundet i sorte huller – altså objekter med så stor en massekoncentration, at de ikke kan ses fordi de suger lys til sig. Det lyder som marketingslingo i mine ører. Det runde kameramodul er designet i forkromet, rustfrit stål. Og ønsket fra OnePlus er, at det hele giver en “førsteklasses fornemmelse”

OnePlus 11 5G i grøn og sort. (Foto: OnePlus)

OnePlus Buds Pro 2

I forlængelse af lanceringen af OnePlus 11 5G, lancerer OnePlus samtidig de nye trådløse høretelefoner, OnePlus Buds Pro 2, i samarbejde med den danske højttalerproducent, Dynaudio. Det betyder blandt andet en forudindstillet equalizer med fire tilpassede indstillinger.

Læs også: Anmeldelse: OnePlus Nord Buds

Headsettet anvender 11 mm-drivere, kommer med indbygget IMU-sensor og tilbyder en aktiv støjreduktion. Ifølge OnePlus, kan Buds Pro 2 eliminere omgivende støj op til 48 dB. Ved hjælp af analyse af øregang og lækage, skal headsettet desuden tilbyde den bedste, tilpassede støjreduktion til den enkelte bruger.

OnePlus Buds Pro 2 giver op til 39 timers afspilning og understøtter både Bluetooth 5.3 LE-lyd, samt dobbeltfotbindelse.

Du kan læse mere om OnePlus 11 5G og OnePlus Buds Pro 2 her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments