YouTube har rullet en opdatering ud til iOS og Android, der tilføjer et par nye funktioner til mobil-app’en. Funktionerne udvider mulighederne for at vælge, hvilken kvalitet du streamer videoer i. En af dem giver mulighed for højere billedkvalitet. Denne får, ikke overraskende, videoerne til at se så skarpe ud, som muligt. Den højere billedkvalitet kommer selvfølgelig på bekostning af større dataforbrug.

Læs også: YouTube begynder at vise annoncer på alle videoer

På den anden side har YouTube også tilføjet en funktion, der har til formål at spare data. Denne sænker naturligvis billedkvaliteten – helt ned til 144p – men tillader dig at begrænse dit dataforbrug. Dette er en fordel, hvis du streamer via mobildata og ikke har en ubegrænset datapakke i dit abonnement.

De nye funktioner i YouTube-app’en slutter sig til de eksisterende muligheder. Heriblandt ‘Auto’, som sjovt nok automatisk vælger den billedkvalitet, der passer bedst til din internethastighed. Du har også mulighed for manuelt at vælge kvaliteten på de YouTube-videoer, du ser. Her kan du vælge op til 4K HDR – dette skal dog gøres individuelt for hver video, du ser via app’en. Der er således ingen overordnet indstillingsmulighed, som automatisk vælger højeste kvalitet for alle videoer i app’en.

Læs også: Guide: Sådan kan du se, hvad Google ved om dig

Ifølge 9to5 Google, kommer de nye funktioner til YouTube som en serveropdatering. Det betyder, at du ikke nødvendigvis skal opdatere selve app’en, for at få de nye indstillinger.

Tidligere artikelTech Tossen Podcast Ep. 9: Apple Spring Loaded
Næste artikelVideo: Unboxing af Google Nest Hub 2. Gen
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments