Tidligere på ugen lancerede Apple en masse nye enheder under producentens Spring Loaded-event som vi snakker om i dette afsnit af Tech Tossen Podcast. Blandt de nye produkter, har Apple lanceret en ny iPad Pro i både 11- og 12,9-tommer. Der er også kommet en ny iMac i alle regnbuens farver, og så har Apple TV 4K fået et lillebitte facelift.

Læs også: Her er de største nyheder fra “Apple Spring Loaded”

Mest interessant for Patricio er dog de helt nye Apple AirTags, som jeg ikke helt er lige så begejstret for. Både mine og Patricios argumenter kan du høre i podcasten.

Du kan også høre, hvorfor jeg mener, at anden sæson af Ted Lasso er den største opgradering, Apple TV 4K har fået – på trods af “HDR ved høj billedfrekvens” og en ny fjernbetjening.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 8: Google Nest Hub

Sidst og absolut mindst, så har Apple annonceret en ny farve til iPhone 12. Det betyder at iPhone 12 kommer i lilla på et tidspunkt. Og nu har jeg faktisk allerede brugt mere tid på dén nyhed, end vi gør i podcasten. For det er uendeligt ligegyldigt.

Afsnittet varer en lille halv time, og du kan lytte til Tech Tossen Podcast og episoden om Apple Spring Loaded på Spotify, Apple, Google og alle andre steder hvor du lytter til podcast. Du kan også høre afsnittet lige her:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments