Hvis du er en af de mange PC-spillere, hvis setup indeholder et GeForce RTX-grafikkort, vil du fra i dag kunne se en mærkbar forbedring i Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone. De to Call of Duty-spil har har nemlig fået en opdatering, så de nu understøtter DLSS.

Læs også: E3 2021 bliver digital i år og det er gratis at deltage

Så snart opdateringen er downloadet, kan du slå Nvidia DLSS til i både Call of Duty: Warzone, samt Modern Warfares singleplayer, multiplayer og Spec Ops. Ifølge Nvidia vil DLSS give et boost i ydeevne på RTX-grafikkort – i runde tal hedder det op til 70 procent ved 4K.

Det gennemsnitlige antal billeder i sekundet stiger drastisk med DLSS slået til. (Foto: Nvidia)

Du kan vælge bare at tage imod den højere framerate, som det hedder, og nyde et mere flydende billede. Hvis du i forvejen mener, at din framerate er høj nok, kan du også allokere den ekstra ydeevne andetsteds. Ydeevnen kan blandt andet bruges til bedre grafiske indstillinger og højere opløsning. På den måde bliver det lettere at få øje på fjender der er længere væk. Derudover giver en højere detaljegrad et flottere og mere inddragende gameplay.

Det lyder selvfølgelig super med “70 procent”. Men i hvert fald for mig, giver det ikke så megen idé om, hvor stor forskellen faktisk er. Kan det overhovedet ses med det blotte øje? Her er Nvidia heldigvis behjælpelige med en sammenligningsvideo, som du kan se herunder:

Læs også: Call of Duty får stor opdatering, som gør spillene mindre

Jeg har selv spillet Warzone på Xbox Series X i lang tid. Men med DLSS-opdateringen, er det måske på tide at rykke tilbage på PC og se, hvor flot Call of Duty er blevet.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments