Okay, måske er overskriften en anelse misvisende. For Velan Studios kommende stikbold-spil, Knockout City, kommer faktisk til både PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC. Derudover kan det selvfølgelig spilles på PlayStation 5 og Xbox Series S/X ved hjælpe af bagudkompatibilitet. Til gengæld bliver spillet frit tilgængeligt, for alle EA Play-abonnenter. Dette inkluderer dem, der har Xbox Game Pass Ultimate og Xbox Game Pass til PC, hvor EA Play er inkluderet.

Læs også: Sådan bruger du EA Play med Xbox Game Pass på PC

Knockout City tager udgangspunkt i dodge-ball, hvilket på dansk vel oversættes til stikbold, dødbold eller høvdingebold. De fleste af os har stiftet bekendtskab med spillet, der i al sin enkelthed går ud på at ramme modstanderholdets spillere med en blød bold, mens man samtidigt selv skal undgå at blive ramt. Da jeg var barn, var det i hvert i top-3 over aktiviteter i idrætstimerne.

Måske lyder det ikke helt så spændende, som et online skydespil, med eksplosiver, skydevåben og kampvogne. Ikke desto mindre opnåede den åbne cross-play beta mere end en million downloads. Dertil kommer 93,7 millioner minutter af streamet gameplay på Twitch. Så interessen for det interaktive boldspil må siges at være til stede.

Hvor og hvornår bliver Knockout City tilgængeligt

Spillet kommer, som nævnt, til alle de gængse platforme og understøtter komplet cross-play og cross-progression. På PC vil Knockout City være at finde på Steam, Origin og Epic Games Store. På konsoller er det selvfølgelig de respektive butikker, der tager sig af salget. Ved lancering, vil alle få adgang til en begrænset prøveperiode af det fulde spil, hvorefter du kan vælge, om du vil købe det. Prisen bliver ifølge EA 19,99 dollars, hvilket svarer til knap og nap 125 kroner.

Læs også: Apex Legends Mobile ruller ud som regional beta

Knockout Kings udgives den 21. maj 2021. Du kan læse meget mere om spillet via EA’s officielle blog.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments