Jeg har testet projektorer i alle klasser – fra over 200.000 kroner, helt ned til 5.000 kroner. Og det er ikke altid, at pris og kvalitet hænger sammen. Det håber jeg også gør sig gældende for den nye, bærbare projektor fra XGIMI, HALO+.

Læs også: Anmeldelse: Sony ZH8 – Næste generations TV

XGIMI kalder selv HALO+ for en “avanceret og kraftfuld” bærbar projektor. Og med 900 ANSI Lumens er vi godt deroppe ad. Det vil under fornuftige forhold give et ganske godt billede. Til brug i dagslys skal vi dog noget højere op efter min erfaring. Men du kan heller ikke få det hele i en bærbar projektor.

Selvom jeg synes, at det virker lidt voldsomt at sætte et snorlige lærred op i skoven, kan XGIMI HALO+ tages med på campingturen. (Foto: XGIMI)

Det du til gengæld kan få i den bærbare projektor, er Android TV, som efterhånden er et krav, hvis du skal have noget brugbart ud af en “smart-skærm”. Det kræver selvfølgelig en internetopkobling, hvis du skal udnytte Android TV på din campingferie. Men derudover får du en batteritid på op til to timer og lyd fra selveste Harman/Kardon.

Læs også: Anmeldelse: Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Du får også automatisk justering af billedets hjørner, autofokus og “game boost”. Det er ret meget at love i en bærbar projektor, som ligger vel under de 10.000 kroner. Personligt synes jeg, at XGIMI HALO+ ser super spændende ud. Men jeg er også spændt på, om projektoren holder hvad den lover.

Du kan købe den hos Power og Proshop – og du kan læse mere om projektoren lige her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments