Hvis der er noget, jeg tester RIGTIG meget af, så er det in-ear hovedtelefoner. Derfor mener jeg også, at jeg har rimeligt godt belæg for at komme med en guide til de absolut bedste hovedtelefoner fra 2021. De små ørepropper er uhyre populære – og du ser alle afskygninger af dem i gadebilledet.

Læs også: Harman Kardon lancerer high-end-lyd – Radiance 2400

Men behovene er forskellige fra person til person. Nogle kræver god lyd til musik, andre hører mest podcast, og så er der dem, der vægter god opkaldskvalitet. Herunder finder du min fuldstændigt vilkårlige liste over de bedste in-ear hovedtelefoner fra 2021. Det skal selvfølgelig nævnes, at jeg har prøvet alle hovedtelefoner på listen.

JBL Reflect Flow Pro – Din perfekte træningsmakker

Hvis vi ser bort fra alt andet end lyd og pasform, så er JBL Reflect Flow Pro måske min kandidat til at vinde titlen som bedste hovedtelefoner 2021. Nu er lyd selvfølgelig en meget subjektiv ting, men her sidder den lige i skabet for mig. Som udgangspunkt en ret “tilforladelig” lyd, men med utroligt meget overskud på alle frekvenser, hvilket gør, at du kan få den lyd, du ønsker via app’ens equalizer.

Dertil kommer en utroligt god pasform. JBL Reflect Flow Pro er det, man kan kalde “dot style”, hvor det blot er en øreprop, der holder hovedtelefonerne på plads. Dog med en vinge, der skal sidde i folden i øret, hvilket gør, at de sidder lidt ekstra godt fast. Jeg har i hvert fald ikke følelsen af, at de er ved at glide ud af øregangene. Og så er de vand- og støvtætte, som gør dem perfekte til en aktiv livsstil og træning.

Jabra Elite 3 – Fantastisk lyd til billige penge

Når vi snakker de bedste hovedtelefoner i 2021, er vi også nødt til at kigge i en lavere prisklasse. Her er Jabra Elite 3 måske det absolut bedste til prisen lige nu. Du får ikke en masse funktioner, som aktiv støjreduktion og programmerbar equalizer. Til gengæld får du en helt fantastisk pasform med sublim passiv støjreduktion. Derudover får du den bedste lyd, jeg nogensinde har hørt, direkte ud af æsken.

Til en vejledende pris på 649 kroner, kan du næsten ikke engang forlange god lyd. Men det får du her. Og så er de kompromiser, som er indgået, helt fornuftige. Derfor gav jeg også Jabra Elite 3 fuldt hus, og 5 stjerner, i min anmeldelse.

Huawei FreeBuds 4i – Alternativet til AirPods

Mange vil nok mene, at Apples AirPods er selvskreven til en plads på listen over de bedste in-ear hovedtelefoner i 2021. For mig er AirPods bare for dyre og for dårlige – brugervenlighed kan kun trække en brøkdel af prisen. Til gengæld findes der et langt billigere alternativ, som både ligner, og spiller lige så godt som, Apples AirPods – Huawei FreeBuds 4i.

I min anmeldelse fra april, lagde jeg vægt på den gode pasform, den gode “mainstream-lyd” og den lave pris. Til gengæld begrænser lyden sig til popmusik, funktionerne er begrænsede og softwaren er ikke prangende. Ikke desto mindre mener jeg stadig, at det er et bede alternativ end AirPods.

Jabra Elite 7 Pro & Elite 7 Active – Bedst allround

Nu snakker jeg meget om lydkvaliteten. Men en anden funktion, som er vigtig for mange, er samtalekvaliteten. I den sammenhæng er Jabra Elite 7 Pro og 7 Active måske de bedste pakker. Danske Jabra har mange års erfaring med blandt andet høreapparater og intercom-anlæg, hvilket skinner igennem på både lyd- og samtalekvalitet.

Jabras Sound+-app er sublim, når det kommer til de dyrere hovedtelefoner. Her finder du både en programmerbar equalizer, programmering af den aktive støjreduktion, samt en slags høreprøve, der skræddersyer lyden til din hørelse. Pakken er, som helhed, langt foran konkurrenterne. Og det eneste, du skal tage stilling til, er, hvorvidt du har behov for den ekstra beskyttelse, som Active-modellen tilbyder.

Sony WF-1000XM4 – Krystalklar lyd

For mig er Sony sådan lidt “Jack of all trades, master of none”. Forstået på den måde, at Sony laver vildt gode produkter indenfor næsten alle afgreninger af forbrugerelektronik. Der er bare ikke rigtigt nogen af dem, hvor de tager afstand fra konkurrenterne. Der er altid et lille aber dabei – måske er det prisen, måske er det softwaren, måske er det noget tredje. Og det er lidt samme historie med Sony WF-1000XM4.

Der er dog rigtigt mange gode ting at sige, hvorfor hovedtelefonerne også har fået en plads på listen over de bedste i 2021.

Det, som Sonys hovedtelefoner er absolut allerbedst til, er at levere krystalklar lyd. Det er ikke for alle, overhovedet. Hvis du vil have mere bas eller skarpere diskant, kommer du til at mangle noget her. Til gengæld er udgangspunktet fænomenalt. Og det er som om, at Sony er klar over, hvor god deres lyd er.

For selvom du via app’en har mulighed for at manipulere med ting, som equalizer, er effekten begrænset. Til gengæld får du velbalanceret, krystalklar og skarp lyd direkte fra æsken. Derudover er ørepropperne konstrueret i et andet materiale, end vi kender fra andre producenter. Det betyder, at pasform er en eksperimental tilvænningssag, hvor du skal lege lidt med størrelserne. Men god er en underdrivelse af den generelle oplevelse med Sony WF-1000XM4.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments