Epic Games er efterhånden garant for at give gratis spil væk til evig arv og eje. Nogle gange er der tale om små finurlige indie-spil, andre gange er det store, populære titler. Og netop denne uge kan du få det populære Dead by Daylight helt og aldeles gratis til PC via Epic Games Store.

Læs også: De bedste gratis spil til børn

Spillet er et multiplayer-gyserspil, hvor fire spillere kæmper mod én spiller om at flygte fra banen. De fire overlevende skal samarbejde om at slippe væk fra den ene “skurk”, som blandt andet spiller kendte karakterer, såsom Freddy Krueger. Det er desuden “cross-platform”, hvilket betyder, at spillere på Windows-PC kan spille med Xbox-spillere

Spillet er som nævnt gratis via Epic Games Store. Der er tale om grundspillet, så eventuelle udvidelser skal du selv betale for. Når det så er sagt, kræver det ikke abonnement eller andre månedlige betalinger. Blot en Epic Games-bruger, og så er spillet dit for evigt.

Læs også: Xbox Game Pass Cloud Gaming er nået til konsollerne

Har du ikke allerede en bruger, kan du hurtigt oprette en ved hjælp af blandt andet Facebook. Dead by Daylight-grundspillet kan hentes lige gratis her. Tilbuddet gælder frem til den 9. december klokken 17:00, så du har 6 dage at løbe på.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments