Harman Kardon har lanceret de nye trådløse Radiance 2400. Sættet indeholder to gulvhøjttalere, en subwoofer og en digital hub. Designmæssigt disker Harman Kardon virkelig op med lækkerier her. Personligt synes jeg, at højttalerne er vildt fede. Men også lyden skulle være i en klasse for sig.

Læs også: IKEA lancerer billedramme med indbygget højttaler

Harman Kardon Radiance er det første forbrugerrettede produkt der har HARMAN’s patenterede Constant Beamwidth teknologi. Komponenter, som egentlig er udviklet til professionelle løsninger, sikrer, at alle der er i rummet har den samme lydoplevelse. Hvis HARMAN holder ord her, så lyder det helt utroligt. De fleste hjemmeløsninger kræver et ret præcist setup, hvor lyden så er bedst i et meget specifikt område.

Harman Kardon Radiance 2400 sikrer angiveligt samme lytteoplevelse i hele rummet. (Foto: HARMAN)

Højttalerne har en højde på 1.8 meter, en bredte på 51mm og en dybde på 58mm. Bunden af højttaleren ender ud i en champagneglas-form, der indeholder de trådløse komponenter og digitale forstærkere til systemet.

De ultratynde gulvhøjttalere er også udstyret med Harman Kardons Digital Loop Amplifier teknologi, der selv justerer de naturlige fejl og forstyrrelser, der normalt er i digitale forstærkere, hvilket har til formål at sikre lydkvaliteten.

Subwooferen er på 10 tommer og yder 200W. Det er mere end rigeligt til husbehov. Designmæssigt er der dog ikke umiddelbart noget nyt under solen her. Den ligner nemlig til forveksling de to subwoofere i den eksisterende Citation-serie fra Harman Kardon.

Trådløs tilslutning

Hele dit AV-system kan sættes til Harman Kardon Radiance. På den måde kan du nyde lyden i hjemmet, både når du streamer musik eller ser en god film. Den digitale hub kan forbindes til dit TV, spillekonsoller og andre AV-enheder alt imens en Wi-Fi forbindelse sørger for, at du har nem adgang til HD-musikstreaming via det indbyggede Chromecast set-up eller Apple AirPlay, der er integreret i højttalerne.

Det hele styres med en LCD-touchskærm eller den inkluderede trådløse Bluetooth-fjernbetjening, og kræver ikke større opsætning. Den trådløse forbindelse mellem den digitale hubhøjttalerne og subwooferen er nemlig klar med det samme.

Læs også: B&O lancerer gaming headset til knap 4.000 kroner

“Radiance 2400 er i sandhed et unikt produkt fra Harman Kardon og efter års udvikling af produktet glæder det os at kunne præsentere dette utroligt specielle lydsystem til hjemmet for omverdenen,” siger Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division, og fortsætter:

“Dette vendepunkt for vores Harman Kardon-brand overfører teknologien fra Harman Professional til et lydprodukt til forbrugernes hjem, der demonstrerer den enorme viden, som vores produktdesignere har her hos HARMAN. Brugeroplevelsen står helt centralt i alle vores produkter, og vi tror på, at det er umagen værd at introducere ny teknologi, hvis det har en håndgribelig værdi for brugeren. Ved at implementere vores Constant Beamwidth teknologi i Harmon Kardon Radiance har vi skabt et fleksibelt, multifunktionelt lydsystem til hjemmet med et forbløffende design.”

Radiance 2400. (Foto: HARMAN)

Pris og tilgængelighed

Design og god lyd koster selvfølgelig penge. Og til lanceringen udtalte HARMAN selv, at Radiance 2400 er i den absolutte topklasse. Derfor har producenten også – efter eget udsagn – nøje udvalgt, hvilke forhandlere der må sælge produktet. Blandt andet for at sikre, at købere kan få en nøjagtig demonstration inden man køber.

Læs også: Anmeldelse: Harman Kardon Citation MultiBeam 700

Harman Kardon Radiance 2400 vil være tilgængelig i løbet af efteråret på harmankardon.dk og hos udvalgte forhandlere til 29.999 kroner.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments