IKEA har gang i et ganske populært samarbejde med Sonos. Samarbejdet har indtil videre resulteret i flere højttalere i IKEAs SYMFONISK-serie. Dette tæller blandt andet en bordlampe med indbygget højttaler. Den 15. juli kommer næste produkt i SYMFONISK-serien så på markedet, når IKEA lancerer en billedramme med indbygget højttaler.

Læs også: Sonos lancerer Roam – en ultrabærbar smarthøjttaler

Helt basalt er der tale om en Wi-Fi-højttaler, hvor fronten kan udskiftes. Fronten fås så i forskellige motiver, og bliver på den måde til et stykke kunst, som enten kan hænge på væggen ved siden af andre malerier og billeder, eller stå på eksempelvis en reol.

Strømkablet kan føres ud i forskellig retning på bagsiden. (Foto: IKEA)

På bagsiden af den nye billedramme-højttaler fra IKEA, kan strømkablet ledes ud i forskellige retninger. På den måde kan du lettere holde styr på kablet, ved at lede det i retning af den nærmeste stikkontakt – og dermed undgå kabelrod. Hvis stikkontakten er tæt på, er der desuden gjort plads til resten af kablet i højttaleren.

Læs også: JBL lancerer nye hovedtelefoner, højtaler og soundbar

Højttaleren kan parres med andre SYMFONISK-produkter, samt Sonos egne højttalere. Derudover kan du også styre den nye billedramme-højttaler fra IKEA med Sonos app’en. Dermed fungerer enheden også som multiroom-højttaler, ligesom den understøtter AirPlay 2.

Den nye billedramme-højttaler fra IKEA kommer med tre fysiske knapper. (Foto: IKEA)

Umiddelbart ser det ikke ud som om, at højttaleren understøtter Bluetooth. Hvis du i forvejen bruger Sonos, er dette selvfølgelig intet problem. Men det giver unægtelig nogle begrænsninger. I forhold til pris og tilgængelighed, kommer højttaleren som nævnt på markedet den 15. juli, til en pris på 1.499 kroner.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments