Fra i dag kan du købe anden generation af Google Nest Hub. Her på redaktionen har vi haft enheden til test i et par uger, og er snart klar med vores anmeldelser. Der kommer nemlig både en skreven anmeldelse af undertegnede, samt en videoanmeldelse af Patricio, som du både vil kunne finde her på Tech Tossen og på Premium Gear DK. Indtil da får du her en video med opsætning og gennemgang af Google Nest Hub 2.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 8: Google Nest Hub

I videoen er det igen Patricio, der er på spil. Vi starter ud med den helt grundlæggende opsætning. Selvom der i videoen bruges en iPhone, er opsætningen af Google Nest Hub 2 den samme på Android. Du kan med andre ord følge denne guide, med hvilken som helst kompatibel smartphone.

Læs også: Video: Unboxing af Google Nest Hub 2. Gen

Efter endt opsætning gennemgår vi forskellige funktioner på Google Nest Hub 2. Det tæller blandt andet den nye søvnfunktion, afspilning af musik via stemmeassistenten og indstillingsmuligheder.

Læs også: Nu kan du se 37 års klimaforandringer med Google Earth

Selve anmeldelserne kommer indenfor de næste par uger. Der er meget at tage fat i med Nest Hub 2 – derfor har vi også valgt at lave to separate anmeldelser, fordi vi hver har egne præferencer og fokusområder.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments