Nintendo har annonceret, at selskabets første forlystelsespark åbner i Universal Studios, Osaka, Japan til næste år. Parken har fået navnet, Super Nintendo World, og skulle oprindeligt være åbnet forud for dette års sommer-OL i Tokyo. Som du nok allerede nu har gættet, blev både åbningen af Super Nintendo World og sommer-OL udskudt på grund af COVID-19.

Læs også: Anmeldelse: LEGO Super Mario – Min nye interaktive ven

Udover Super Nintendo World, vil Nintendo også åbne en temacafé og -butik i Universal Studio Japans Hollywood område. Åbningen af butik og café sker allerede i næste uge og Nintendo har været behjælpelige med et par billeder af eksteriør og interiør.

Således ser butik og café ud udefra. Begge åbner i næste uge – længe for åbningen af Super Nintendo World. (Foto: Nintendo)

Temaet er tydeligt. På billederne fra Nintendo finder vi blandt andet Mario- og Luigi-pandekager. Derudover kan du tilsyneladende få en Super Mushroom-drik, samt farverige læskedrikke med overskæg. Se et udpluk af menuen i slideshowet herunder:

I butikken finder du naturligvis Nintendo-merchandise – blandt andet tøj, puder og penalhus. Både café og butik åbner den 16. oktober.

Læs også: Byg dit eget Nintendo Entertainment System i LEGO

Super Nintendo World er det seneste og største sats fra Nintendo, der ser ud til at fortsætte med at udvide sine aktiver. Forlystelsesparken vil benytte sig af smart-armbånd, der kan parres med en app til telefonen. På den måde kan gæster blandt andet deltage i en møntsamlingsudfordring. Der vil selvfølgelig også være traditionelle forlystelser – hvilket også inkluderer en Mario Kart-forlystelse. Universal Studios og Nintendo planlægger at åbne lignende temaparker i Orlando, Hollywood og Singapore i fremtiden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments