I sidste måned offentliggjorde LEGO og Nintendo de sidste brikker i LEGO Super Mario-serien, og nu er der nyt fra samarbejdet mellem de to brands. I går løftede LEGO nemlig sløret for et helt nyt byggesæt til voksne – LEGO Nintendo Entertainment System.

Læs også: LEGO bliver til kunst i dit hjem med det nye LEGO Art

I en pressemeddelelse skriver LEGO, at byggesættet giver modne fans mulighed for at genskabe deres egen NES-konsol med legoklodser. Sættet indeholder en klods-bygget NES model med masser af detaljer. Dertil kommer et tilhørende LEGO-TV i bedste 80’er stil.

Se revealtraileren til LEGO Nintendo Entertainment System.

Virker med LEGO Super Mario

Ifølge LEGO, betyder annonceringen, at voksne fans kan bygge en mekanisk funktionel version, af en af alle tiders mest populære konsoller med LEGO klodser. LEGO NES indeholder en controller med et tilslutningskabel og stik, og endda en indgang til Game Pak med låsefunktion.

Du bygger selv den bane, Super Mario skal igennem på dit LEGO Nintendo Entertainment System. (Foto: LEGO)
Du bygger selv den bane, Super Mario skal igennem på dit LEGO Nintendo Entertainment System. (Foto: LEGO)

Som nævnt følger også et retro-TV med, som bygges af legoklodser. I TV’et er en flad version af den velkendte 8-bit-Super Mario, som bevæger sig igennem det genkendelige landskab fra Super Mario-universet.

Læs også: Snart kan du spille Super Mario – i LEGO

Fans kan scanne en medfølgende actionklods med LEGO Mario fra LEGO Super Mario Startbanen, så han reagerer på fjender på skærmen, forhindringer og power-ups på samme måde som i Super Mario Bros.-spillet.

LEGO Nintendo Entertainment System fungerer sammen med LEGO Super Mario (Foto: LEGO) Super Mario
LEGO NES fungerer sammen med LEGO Super Mario (Foto: LEGO) Super Mario

Her kan du købe LEGO NES

Hvis du skulle være interesseret i det nye byggesæt fra LEGO, så skal du vente lidt endnu. LEGO Nintendo Entertainment System kan udelukkende købes i LEGO Retail-butikker, samt LEGO’s hjemmeside, fra 1. august 2020. Den 1. august er i øvrigt samme dag, som LEGO Super Mario også kommer på markedet.

LEGO skriver dog, at sættet vil blive tilgængeligt hos førende forhandlere over hele verden fra 2021. Om det betyder fra første januar, melder LEGO intet om.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments