Samsung udkom med One UI brugerfladen sammen med Galaxy S10 serien. Vi er skrivende stund nået til tredje version, der er udkommet på en række Samsung telefoner i flere prisklasser. Nu er nyheden kommet ud om, at den næste version, One UI 4 betaen, er på vej.

Hør også: Tech Tossen Podcast

Kun til S21 serien i starten

Nyheden kommer fra et koreansk community site, hvor en community manager har slået opslaget op. Her står der, at One UI 4 betaen er på vej. Hvornår står der desværre ikke noget om på opslaget, men vi håber da på, at det er meget snart. Dette bliver dog kun til brugere af Galaxy S21 serien. Desværre kan vi dog ikke være sikre på, at den også vil komme til de danske forbrugere, da det bliver i udvalgte regioner.

Ja, den er godt nok på koreansk, men lidt Google Translate afslører detaljerne.

Kommer tidligere end sidste år

Tidspunktet for denne udmelding er en anelse interessant, da sidste års One UI 3 først blev teaset for i september måned. Forhåbningerne er naturligvis, at Samsung forbrugerne kan se frem til en hurtigere overgang til både One UI 4 og Android 12.

Med den kommende Galaxy Unpacked i vente d. 11 august, kan vi drømme lidt om, at vi får mere at vide den dag.

Læs også: Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip3 afsløret

Hvilke telefoner får opdateringen?

Hvilke telefoner kan se frem til at få One UI 4? Netop det spørgsmål er noget, Samsung er gået meget op i det seneste års tid. Samsung er nået dertil, hvor de tilbyder tre års store softwareopdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer. Det betyder, at telefoner udgivet fra 2019 stadig vil være klar til at modtage One UI 4, når den officielt bliver udgivet. Hvornår og i hvilket tempo, er der ingen der ved.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments