Vi har snakket en del om Samsungs kommende foldbare telefoner her på Tech Tossen. Hvis du enten lytter til podcasten, eller ser videoerne på Premium Gear DK, ved du, at der på det seneste er blevet lækket en række billeder. Nu er specifikationer på den ene af de to foldbare enheder, Galaxy Z Flip3, også blevet afsløret.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 10 – Rygter om Samsung Galaxy Z Flip3 & Fold3

Det er via Geekbench, at den amerikanske version af Galaxy Z Flip3 angiveligt er blevet udsat for såkaldt benchmarktest, der har til formål at give et billede af, hvor godt telefonen kører og selvfølgelig, hvilke specifikationer, den har.

Hvis vi lige starter med de to overordnede processorvurderinger – Single Core og Multi-Core. Så scorer Samsung Galaxy Z Flip3 faktisk ekstremt højt. Henholdsvis 1015 på Single Core og 3161 på Multi-Core. Til reference, så er det bedre end topmodellerne i Samsung Galaxy S21-serien. Vi skal nok ikke lægge for meget i tallene, men det er interessant fordi, at tidligere Galaxy Z Flip-modeller har været livsstilsprodukter.

Læs også: Samsung og Google går sammen om platform til smartwatch

Med det mener jeg, at det er produkter, du køber på grund af eksempelvis design, fremfor at kigge på specifikationerne. Specifikationerne har da også hørt til i mellemklassesegmentet tidligere. Og det har naturligvis primært været det foldbare design, der har solgt telefonen.

Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip3 på Geekbanch.

Læs også: Prøv Samsungs One UI brugerflade … på en iPhone?

Herover kan du se resten af specifikationerne på Samsung Galaxy Z Flip3. Den kommer ikke overraskende med Android 11, 8-kernet processor og 8 GB RAM. Du kan se hele benchmarktesten her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments