Som far til to små unger i børnehavealderen, forsøger jeg at være meget opmærksom på skærmtid. Ikke så meget mængden af tid, mine børn bruger foran en skærm, derimod, hvordan den tid udnyttes. For selvom der er en masse fordummende indhold på internettet og streamingtjenester, findes der faktisk en del smarte programmer og applikationer til interaktiv leg og læring. Og nu kommer endnu én til Danmark, i form af det prisvindende legetøj, Plugo.

Læs også: Anmeldelse: LEGO Super Mario – Min nye interaktive ven

Faktisk havde jeg aldrig hørt om Plugo, eller hvad legetøjet kan tilbyde, før i går, da der tikkede en pressemeddelelse ind i min indbakke. Med det samme var min nysgerrighed som tech-nørd og forælder vakt.

Kort fortalt, er Plugo designet til at kombinere leg, spil og indlæring for de 4 – 10 årige børn. Som det ser ud nu, er der fire forskellige pakker, som hver især byder på leg og læring indenfor et specifikt område – matematik, engelsk, logik og musik. Pakkerne indeholder en gamepad, fire udskiftelige gaming kits og en app, til brug med en tablet. Og ja, det kræver enten en Android-tablet eller en iPad.

Læs også: LEGO lancerer Vidiyo – En slags TikTok til et yngre publikum

Plugo er allerede landet på det danske marked og en dansk opdatering til den officielle app kommer til august 2021. Priserne ligger fra 449 kroner og op til 899 kroner. Du kan læse mere om Plugo her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments