ROCCAT har løftet sløret for producentens første “studie”-mikrofon, som har fået navnet, Torch. Der er tale om en USB-mikrofon i kondensatordesign. Med “studie” menes, at mikrofonen angiveligt tilbyder fejlfri lyd i 24-bit-kvalitet, uden forsinkelse og med indbygget popfilter.

Læs også: ROCCAT udvider serie af keyboard med Magma og Pyro

“Vi vil skabe ideen om hvor nemt det er at føle sig som en professionel og det er let tilgængeligt for alle. Gamers ser deres favoritstreamer og bliver inspireret til at skabe indhold selv. Med en mikrofon i studiekvalitet er det ikke et luksus tilbehør, men noget man bare må eje. ROCCAT Torch har et slank look som leverer højkvalitets optagelser til en pris der er til at overkomme. Den ser fantastisk ud på dit skrivebord sammen med dine andre AIMO produkter,” siger René Korte, ROCCAT stifter og General Manager for PC enheder hos Turtle Beach.

Mikrofonen kræver ingen driver eller ekstraudstyr. Det er blot at tilslutte via USB, åbne dit foretrukne program til optagelse og streaming, og bare kaste dig ud i det. ROCCAT Torch er desuden kompatibel med alle stanard boom arme, og kommer med funktioner, som kontaktløs mute, der slukker lyden ved hjælp af en specifik gestus.

Læs også: Roccat indgår samarbejde med League of Legends

Du kan læse mere om mikrofonen, som kommer i handlen den 15. august, på ROCCATs officielle hjemmeside. Her kan du i øvrigt også forudbestille Torch til den vejledende pris på 750 kroner.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments