Roccat har annonceret, at producenten indgår et samarbejde med League of Legends. Aftalen gør Roccat til eksklusiv gamingmus- og keyboard-partner med League Championship Series – også kendt som LCS, der er Nordamerikas største esportsliga. I en pressemeddelelse skriver Roccat, at samarbejdet med League of Legends “skal booste oplevelsen for fans af esport med cool gaming udstyr.”

Læs også: Anmeldelse: Roccat Burst Pro – High-spec-mus til god pris

Lige nu er turneringen, LCS Mid-season Showdown, godt i gang. Turneringen kulminerer med den populære Grand Final, som foregår den 11. april i år. Men når LCS vender tilbage til den “almindelige” sæson, bliver det med Roccat i både LCS-arenaen og LCS Arcade.

“Det er et stort øjeblik for ROCCAT. Jeg startede dette brand fordi jeg ville skabe en serie af PC tilbehør som ville sikre en bedre oplevelse og sørge for at gøre det nemmere at vinde for den enkelte gamer og fordi jeg vidste disse gamere ville skabe et passioneret fællesskab som de fans de nu er”, siger René Korte, grundlægger af ROCCAT og General Manager af PC produkterne hos Turtle Beach. “League of Legends spillere og fans er nogle af de mest passionerede spillere i gaming verdenen, så det gav mening at introducere ROCCAT´s brand til de millioner af LoL fans. Samarbejdet er meningsfuldt for os og vi syntes det er et privilegium og en ære at skabe denne oplevelse til det spil fans elsker så højt”

Høj kvalitet til fornuftige priser

Her på Tech Tossen har jeg anmeldt et par af Roccats produkter. Det, der helt klart springer i øjnene, er kombinationen af høj kvalitet og fornuftige priser. Mit foretrukne headset er Roccat Khan AIMO, mens Vulcan-serien efter min mening er markedets bedste keyboards.

Læs også: Anmeldelse: Roccat ELO X Stereo – Det eneste du behøver

Derudover laver producenten nogle rigtig gode gamingmus. Så det overrasker mig egentlig ikke, at League of Legends har været interesseret i at samarbejde med Roccat.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments