Artiklen er blevet opdateret d. 02/08/21, da det viser sig, at prisen rent faktisk er lavere, en end den jeg kunne finde den til ved produktions-datoen. Se link til billigste pris her.

Philips Hue har længe været kongen af smart home lys, der, som de fleste efterhånden ved, kan skifte farve, temperatur, lysstyrke og en hel masse andet. Det har man så kunne kontrollere med sin smartphone, stemmeassistenten eller nogle smarte knapper. Og det er netop sidstnævnte, i form af Philips Hue Smart Button, vi tager fat på i denne anmeldelse.

Se også: Premium Gear DK på YouTube

Ny smart knap

Philips Hue har allerede haft smarte knapper tilknyttet deres portefølje i lang tid. De fleste har nok set det, der hedder en dimmer switch. Den er forholdsvis stor, men dog alligevel praktisk, med nogle få funktioner. Smart Button tilbyder noget lidt andet.

Da vi er begrænset til blot ét trykpunkt, betyder det, at der skal nogle andre funktioner til. Et tryk, et langt tryk og flere tryk efter hinanden med under tre sekunders mellemrum. I videoen kan du se, hvordan det eksempelvis kan bruges.

Størrelsen er selvfølgelig en helt anden, og jeg kan personligt godt lide det diskrete udtryk. Den kan placeres alle steder, hvor det måtte være mest praktisk.

I videoen kan du også se, hvor jeg har placeret min, og hvilken SUPER smart funktion, jeg bruger hver dag. En funktion man vel og mærke ikke får med en Hue dimmer switch.

Hør også: Tech Tossen Podcast

Prisen værd?

Jeg vil sige det sådan, at hvis du allerede er godt i gang med en del Philips Hue produkter der hjemme, og du, ligesom mig, har ventet på en mere simpel diskret knap til dit lys, så vil jeg helt sikkert mene, at Hue Smart Button er et rigtig godt valg. Den koster 149 kroner.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments