Vi har snakket om det kommende Galaxy Unpacked-event fra Samsung flere gange i Tech Tossen Podcast, og nu har Samsungs egen stemmeassistent, Bixby, endelig bekræftet datoen. Datoen bliver den 11. august, hvilket har været lækket flere gange. Men nu slår Bixby det altså mere eller mindre fast.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 10 – Rygter om Samsung Galaxy Z Flip3 & Fold3

Måden hvorpå Bixby bekræfter datoen for Samsung Galaxy Unpacked er dog ikke helt helt så traditionel. Stemmeassistenten svarer nemlig ikke direkte, at arrangementet kommer til at foregå den 11. august. Hvis du spørger Bixby, hvornår det næste Unpacked event finder sted, får du derimod besked på at lytte godt efter, hvorefter en morsekode følger.

Bixby bruger morsekode til at fortælle os, hvornår det næste Samsung Galaxy Unpacked finder sted. (Foto: Tech Tossen)

Selve morsekoden lyder således: “._ .._ __. .._ … _ .____ .____”. Hvis du kopierer den ind i en af internettets mange morsekodeoversættere, vil du se, at der står “AUGUST11”. Med andre ord, den 11. august.

Læs også: Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip3 afsløret

Vi er allerede rimeligt sikre på, hvad Samsung vil lancere til Galaxy Unpacked. Vi har talt om det flere gange på Tech Tossen. Først og fremmest er der de to foldbare telefoner, Samsung Galaxy Z Fold3 og Galaxy Z Flip3. Dernæst er der nye smartwatches fra den koreanske producent, samt nye Samsung Galaxy Buds2.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments