Netflix har løftet lidt mere af sløret for, hvad streamingtjenestens gaming-udvidelse kommer til at indebære. I en skrivelse til investorerne fortæller Netflix, at man til at starte med vil fokusere gamingdelen på mobilspil. Derudover fortæller streaminggiganten, at spillene vil være inkluderet i brugernes nuværende abonnementer, uden ekstra omkostninger.

Læs også: Netflix vil tilbyde gaming indenfor det næste år

Meldingen kommer i kølvandet på sidste uges historie om, at Netflix har ansat Mike Verdu, som tidligere har stået i spidsen for blandt andet flere mobilspil fra EA. Mike Verdu skal efter sigende stå i spidsen for hele Netflix’ gamingeventyr. Herunder kan du læse et udpluk af, hvad Netflix har meddelt sine investorer:

Vi er også i de tidlige stadier med yderligere at udvide til spil og bygge videre på vores tidligere indsats omkring interaktivitet (f.eks. Black Mirror Bandersnatch) og vores Stranger Things-spil. Vi ser spil som en anden ny indholdskategori for os, på niveau med vores udvidelse til originale film, animation og unscripted tv. Spil vil blive inkluderet i medlemmernes Netflix-abonnement uden ekstra omkostninger svarende til film og serier. Indledningsvist fokuserer vi primært på spil til mobile enheder. Vi er mere spændte end nogensinde på vores film- og tv-serier, og vi forventer stigende investeringer og vækst på tværs af alle vores eksisterende indholdskategorier. Men da vi næsten er et årti inde i vores produktion af originalt indhold, tænker vi, at tiden er inde til at lære mere om, hvordan vores medlemmer værdsætter spil.

Netflix: Vi konkurrerer med Fortnite

Netflix anerkender desuden, at selskabet kæmper mere med videospil end andre streamingtjenester, når det kommer til brugernes tid og opmærksomhed. Meddirektør, Reed Hastings, skriver blandt andet at “vi(Netflix, red.) konkurrerer med (og taber til) Fortnite mere end vi konkurrerer med HBO”. Dermed lader det til, at Netflix føler sig ret sikre på TV- og filstreaming. Det næste naturlige skridt for at tiltrække flere brugere – og få brugerne til at bruge mere tid på Netflix – er i så fald gaming.

Læs også: Microsoft har ingen planer om at lancere en streamingkonsol

Selskabet har tidligere udgivet flere interaktive film og serier, der på sin vis bevæger sig i grænselandet til videospil. Her er det ofte op til seeren, hvordan den pågældende film eller serie udfolder sig, ved at blive præsenteret for en række valg. Med Mike Verdu i stalden, og den offentlige erklæring om at gå efter mobilspil, ser det ud til, at der er noget endnu mere spændende i vente for Netflix-brugerne.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments