I dette afsnit af Tech Tossen Podcast snakker vi nyheder og rygter fra uge 28. Ugens nyheder byder blandt andet på benchmarktest af den kommende Samsung Galaxy Z Flip3, som faktisk scorer højere end Samsung Galaxy S21-serien på nogle punkter. Telefonen forventes at blive lanceret i august, og vi synes bestemt, at den bliver mere og mere spændende.

Vi snakker desuden om Apples nye MagSafe oplader, som i bund og grund er en magnetisk powerbank. Idéen er rigtig god, men har Apple formået at udføre den ordentligt. Vi kommer lidt ind på, hvor hurtigt – eller langsomt – powerbanken oplader, samt hvad du må bøde for den.

Læs også: Specifikationer på Samsung Galaxy Z Flip3 afsløret

Den sidste af de tre tech-nyheder for uge 28 handler om Google. Google har nemlig rullet en ny funktion ud, som tillader dig at slette de seneste 15 minutter af din browserhistorik. Det handler i bund og grund om at værne om privatlivets fred, og funktionen gør det lettere for dem, der ikke vil “spores” konstant, men som heller ikke har helt styr på at ændre i Googles cookie- og sporingsindstillinger.

Gaming – Uge 28

Vi snakker også lidt gaming, og her starter vi med Netflix. Streaminggiganten har oprustet kraftigt, med henblik på at træde ind på gamingmarkedet. I første omgang er tidligere EA- og Oculus-VP, Mike Verdu kommet til. Men det forlyder, at flere erfarende kræfter bliver forsøgt hevet ind i de kommende måneder.

Læs også: Netflix vil tilbyde gaming indenfor det næste år

Uge 28 blev også ugen, hvor EA løftede lidt af sløret for FIFA 22. Der er både blevet udgivet en såkaldt “launch trailer”, og kan spillet allerede nu forudbestilles. Vi får vrøvlet lidt omkring priser og platforme. Summa summarum er, at FIFA 22 kommer til Xbox, PlayStation, PC og Stadia.

Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 28 kan både ses og høres her på siden. Alle andre afsnit kan desuden findes alle steder, hvor du lytter til podcast. Du har også mulighed for at se de fleste episoder på YouTube-kanalen, Premium Gear DK.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments