Samsung vil officielt løfte sløret for den kommende flagskibsserie – som formodes at hedde Galaxy S21 – under en lancering den 14. januar. Det har den koreanske producent bekræftet via invitationer til et nyt Galaxy Unpacked-event. Eventet afholdes med sloganet: “Welcome to the Everyday Epic”.

Læs også: Samsung vender tilbage til det danske PC-marked

Det forventes, at Samsung vil afsløre tre nye smartphones til arrangementet, som er efterfølgerne til sidste års Galaxy S20-serie. Hvis rygterne holder stik, bliver det til en lancering af en Samsung Galaxy S21 og S21 Plus, som mere eller mindre kun kommer til at adskille sig fra hinanden i fysisk størrelse. Derudover forventes det, at også en Samsung Galaxy S21 Ultra bliver lanceret.

Ultra-modellen kommer efter sigende med bedre specifikationer og bedre kamera – ligesom vi så det på sidste års Galaxy S20 Ultra. Dertil kommer buet skærm og, som noget nyt, understøttelse af Samsungs S-Pen. S-Pennen har indtil nu været forbeholdt Galaxy Note-serien.

Læs også: Anmeldelse: Sony Xperia 5 II – Sonys bedste smartphone

Ud fra den lille videoteaser, afslører Samsung ikke meget. I videoen, som du kan se herunder, viser Samsung det, der ligner kameramodulet på den kommende Galaxy S21. Andet afslører Samsung ikke.

Lancering af Samsung Galaxy S21-serien løber, som nævnt, af stablen den 14. januar 2021 klokken 16. Eventet kan ses på Samsungs officielle hjemmeside.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments