Det lyder måske helt tåbeligt, men den skulle altså være god nok. Fastfoodkæden, KFC, lancerer en spillekonsol med navnet KFConsole.

Læs også: Xbox Series X får første opdatering

Konsollen er umiddelbart en VR-ready, high-end gamingcomputer, men der er mere. KFConsole kommer nemlig med en lille indbyget ovn, hvor du kan opvarme fastfoodkædens verdenskendte kylling.

Umiddelbart efter afsløringen af PlayStation 5, tilbage i juni, lancerede KFC en trailer til den nye konsol. Men dengang troede alle bare, at der var tale om en joke. Det viser sig dog, at KFC mener det gravalvorligt.

KFC er nemlig gået sammen med Cooler Master, og har lanceret en spillekonsol, der understøtter 4K og 240 fps. Og selvom der endnu intet officielt er meldt ud om pris og tilgængelighed, så er Cooler Master rundhåndede med information om KFConsole.

Læs også: Så lidt lagerplads har PlayStation 5 og Xbox Series X og S

Konsollen kommer blandt andet med 9. generations Core i9 fra Intel. Grafikken er fra ASUS, men vi ved endnu ikke, hvilket graffikkort, der sidder i konsollen. På den officielle hjemmeside bliver der dog reklameret med Ray Tracing – så grafikken må være RTX 20-serien eller nyere.

Lagerpladsen består tilsyneladende af to styks Seagate Barracuda SSD’ere på 1 TB hver. Så det interne lager er noget større end det, vi kender fra PlayStation 5 og Xbox Series S/X.

Du kan læse meget mere om KFC’s spillekonsol her.

Tidligere artikelOnePlus lancerer smartwatch i 2021
Næste artikelSamsung inviterer til Galaxy S21-lancering den 14. januar
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments