Det er måske den mest efterspurgte smartphone, som endnu aldrig har været på det danske marked. Selv har jeg tigget og bedt Google om at teste tidligere generationer af Googles populære telefon, men uden held. Det ændrer sig nu – for med lanceringen af Pixel 7-serien kommer Google Pixel endelig til Danmark.

Læs også: Chromecast med Google TV kommer til Danmark

Faktisk lancerer Google hele tre telefoner i Danmark – Pixel 6a, Pixel 7 og Pixel 7 Pro. Derudover rammer Google Buds og Buds Pro også de danske butikker. Både telefoner og headsets kan forudbestilles nu, og lander på hylderne torsdag den 13. oktober – altså i næste uge.

Læs også: Her er danskernes hyppigste søgninger på Google i 2021

De tre telefoner kommer med forskellig hardware og forskellige priser. Fælles for dem alle er naturligvis, at de kommer med Googles styresystem. Og vi må gå ud fra, at telefonerne er super-optimerede til Android – og dermed tilbyder den bedste oplevelse på markedet. Det sidste står for egen regning, men det er helt klart min forventning.

Google Pixel 7 Pro

Hurtige specifikationer og pris på Google Pixel 7 Pro. (Foto: Google)

Google Pixel 7

Hurtige specifikationer og pris på Google Pixel 7. (Foto: Google)

Google Pixel 6a

Hurtige specifikationer og pris på Google Pixel 6a. (Foto: Google)

Sammen med de tre Pixel-telefoner, lancerer Google også Pixel Buds og Pixel Buds Pro i Danmark. De to headsets koster henholdsvis 839 kroner og 1.799 kroner.

Læs også: Video: Anmeldelse af Google Nest Hub 2. Gen

Både telefoner og headsets kan forudbestilles nu. Det kan du enten gøre via Googles egen butik eller hos en af de to officielle forhandlere – Telia og Elgiganten.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments