For første gang er Lenovo klar med en bærbar computer, udviklet til cloud-gaming – IdeaPad Gaming Chromebook. Computeren, hvis skærm er 16 tommer, kører ChromeOS og byder på høj ydelse, samt grafisk styrke nok til at køre AAA-spil og MOBA-spil. Heriblandt onlinebaserede spil som League of Legends, Smite og Heroes of the Storm.

Læs også: Lenovo ThinkSystem-server fylder 30 år

Skærmen er i formatet 16:10, med en opløsning på 2560 x 1600 pixels og en opdateringsfrekvens på 120Hz. Under hjelmen finder vi en 12. generations Intel Core i5- eller i3-processor. Denne er parret med 8GB hukommelse, op til 11 timers batteritid og en SSD med enten 256 eller 512GB lagerplads.

Med henblik på cloud-gaming, kan Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook udstyres med et trådløst netkort, der understøtter Wi-Fi 6E. Wi-Fi 6E tilbyder den højeste trådløse hastighed og rummer et ekstra frekvensområde, så du oplever færre forstyrrelser. Dermed er der mindre risiko for lag midt i afgørende spilsekvenser.

Til gamere og studerende

IdeaPad Gaming Chromebook begår sig godt både som cloud-gaming-bærbar og skolecomputer. Den er let og slank for en gaming-bærbar. Den vejer blot 1,82kg og måler ikke mere end 19,95 mm i sammenklappet tilstand. Den er med andre ord nem at have med overalt. Derudover er panelet TÜV Rheinland-certificeret og udsender mindre blåt lys, så du ikke får trætte øjne efter mange timer ved skærmen.

IdeaPad Gaming Chromebook har en Everything-knap, hvor man kan fastgøre ens favoritspil til proceslinjen for hurtig adgang. Derudover kan man i ChromeOS nemt søge, finde og spille spil på tværs af cloud-platforme som Xbox Cloud Gaming og Amazon Luna.

Læs også: Lenovo lancerer briller med virtuel skærm

Som cloud-enhed behøver du desuden hverken at downloade eller installere spil, opdatere eller patche. Priserne for IdeaPad Gaming Chromebook starter ved 6599 kroner.

Du kan læse mere om Lenovo IdeaPad Gaming Chromebook her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments