For tredive år siden kom den første Lenovo ThinkSystem-server til verden. I anledning af jubilæet lancerer producenten en række nyheder i ThinkSystem-serien.

Læs også: Lenovo lancerer briller med virtuel skærm

I 1992 blev den allerførste Lenovo ThinkSystem-server installeret – x86-serveren for at være helt præcis. Den blev et afgørende gennembrud for databehandling-teknologien og startskuddet for den moderne informationsæra. I dag, 30 år senere, hylder Lenovo det innovative ThinkSystem med den mest omfattende portefølje af nye end-to-end infrastrukturløsninger i techvirksomhedens historie.

“I mere end 30 år har Lenovo været pioner inden for infrastrukturløsninger, som har ændret hele industrier,” siger Kirk Skaugen, Executive Vice President, Lenovo Group og President of Infrastructure Solutions Group. “Med udgangspunkt i denne arv præsenterer vi nu den bredeste porteføljeudvidelse nogensinde. Den rummer branchens førende ydeevne, pålidelighed og bæredygtighed, alt sammen baseret på en åben arkitektur, der giver vores kunderne endnu bedre mulighed for at udnytte data til at løse menneskehedens største udfordringer.”

Læs også: LG lancerer ny gamingskærm på 48 tommer

Den globale digitalisering accelererer hurtigere end nogensinde. Forventningen er, at den globale datamængde fordobles inden 2025. Moderne organisationer har brug for helt ny it-arkitektur, der afspejler den voksende efterspørgsel på hurtig og sikker databehandling. Dertil kommer et udvidet behov for robuste løsninger mod stadig mere sofistikerede sikkerhedstrusler og fleksible implementeringsmuligheder til at opbygge hybride multi-cloud-infrastrukturer på tværs af en global åben cloud-arkitektur.

De nye teknologier og løsninger fra Lenovo inkluderer blandt andet:

  • De nye Lenovo Infrastructure Solutions. En V3- arkitektur med avancerede ThinkSystem-, ThinkAgile- og ThinkEdge-servere og forbedret Lenovo ThinkShield-sikkerhedsfunktioner, der giver større fleksibilitet samt øget it-robusthed og ydeevne.
  • Den nye cloudbaseret Lenovo XClarity One softwareadministrationsplatform, der integrerer TruScale Infrastructure-as-a-Service, Management-as-a-Service og Smarter Support-analyser og dermed skaber en mere fleksibel og enkel administration, automatisering og måling fra edge til cloud.
  • Femte generation af Lenovo Neptune™ varmtvandskøling, der genbruger kredsløb af varmt vand til køling og reducere strømforbruget. Samtidig udvides Lenovos CO2-offset-tjenester til en bredere vifte af servere. Tilsammen støtter disse bæredygtighedstiltag Lenovos vision om at opnå netto-nul-niveau inden 2050. Desuden hjælpes virksomheder med at indfri med deres egne bæredygtighedsmål.

Du kan læse mere om 30-året for Lenovo ThinkSystem-server, samt de nye produkter, her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments