JBL, Jabra og Sennheiser. Når jeg nævner de tre brands, tænker du nok umiddelbart på god lyd. Men du kan godt vænne dig til at tænke danske Wavell ind i det selskab. Tilbage i 2019 skabte tre unge mænd nemlig et brand, der har alle forudsætninger for at udfordre de store spillere på markedet. Om lidt er Wavell så klar med en Pro-model af deres populære hovedtelefoner, og du kan følge med i deres live-event.

Læs også: Anmeldelse: EPOS H6PRO

Historien om Wavell

Wavell blev startet i 2019 af de daværende gymnasievenner Emil Degn. Hjalmar Kærn og Casper Christiansen. Til trods for en hård opstart med Corona, fik virksomheden en flyvende start med hele 4.000 solgte par høretelefoner i løbet af det første år. De tre iværksættere øjnede derfor lynhurtigt en god forretning og et gryende marked for in-ear høretelefoner med god lyd og pasform, til en pris der ligger væsentligt under konkurrenternes. Et marked og en mulighed som de nu også vil være med til udfordre på en mere bæredygtig vis. En mulighed som også CEO for Lehrmann Ventures Jan Dal Lehrmann og Christian Arnstedt, CEO i Blazar Capital så investeringsværdig i Løvens Hule tidligere på året. Wavell investerer tungt i en mere bæredygtig fremtid, hvor genanvendt plast er det første tydelige initiativ. Dette giver forbrugerne mulighed for aktivt at kunne vælge bæredygtighed til, indenfor lyd. Wavell vurdere det skal være lige så stor en selvfølge i fremtidens produkter.

Sådan ser du aftenens event fra Wavell

Når Wavell Pro officielt lanceres i aften, bliver det kulminationen på mere end et års arbejde. Derfor bliver der også disket op med et arrangement af de større, hvor blandt andet tyske ItaloBrothers lægger vejen forbi. Eventet løber af stablen i aften klokken 20, og du kan følge med via livestream fra Wavells hjemmeside. Her kan du også tilføje arrangementet til din kalender, så du ikke gå glib af lanceringen af Wavell Pro.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments