Googles nye Chromecast med Google TV kan nu forudbestilles i Danmark. Den byder blandt andet på fjernbetjening og Google TV, der giver enkel adgang til en bred vifte af streamingtjenester og tusindvis af apps. Fra 21. juni er den at finde i butikkerne.

Læs også: Her er danskernes hyppigste søgninger på Google i 2021

Fremover bliver det nemmere at streame film og serier med Googles Chromecast. I går lancerede Google således den nye Chromecast med Google TV i Danmark, og den byder både på en fjernbetjening og nyt styresystem. Enheden kan forudbestilles på Google Store, inden den 21. juni bliver tilgængelig i butikkerne. 

Med den nye Chromecast får brugerne nemmere adgang til indhold fra et stort udvalg af streamingtjenester såsom YouTube, Netflix, Disney+, Viaplay, HBO Max, YouSee og DRTV. Brugerfladen viser dig samtidig populært indhold fra de platforme, du abonnerer på. Og så kan du selv tilføje én eller flere af de cirka 6.500 tilgængelige apps.

Læs også: Google vil hjælpe dig med at foretage det bedste valg for vores klima

Enheden har for første gang en medfølgende fjernbetjening, som gør det enkelt at klikke sig vej gennem menuer. Samtidig har den en dedikeret Google Assistent-knap, så brugerne kan søge efter film, serier eller musik med stemmekommandoer. 

Fysisk er Chromecast med Google TV meget lig sine forgængere: Designet er kompakt og spinkelt og i farven snow, og selve enheden tilsluttes med HDMI. Enheden kan streame indhold med en opløsning på op til 4K HDR med 60 frames i sekundet. 

Læs også: Video: Anmeldelse af Google Nest Hub 2. Gen

Priser og tilgængelighed

Chromecast med Google TV kan forudbestilles fra 31. maj fra kl. 9 i Google Store og koster 529 kroner. Den 21. juni kommer enheden også til fysiske butikker.

Chromecast med Google TV kommer med følgende apps præinstalleret: YouTube, Netflix, Disney+, Viaplay, DRTV, YouSee, Prime Video, HBO Max, Apple TV og Discovery+

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments