Tingene har været lidt på den rolige side i Red Dead Onlines cowboy univers – så stille, at spillerne begyndte at klæde sig som klovne for at krydre deres triste liv og vise Rockstar, at de ikke var glade – men det har nu ændret det sig. En ny opdatering kaster en ny Frontier Pursuit, Naturalisten, ind i universet sammen med et nyt Outlaw Pass.

Læs også: Nu virker Google Stadia på 4G – Sådan gør du

Red Dead Redemption Online – Naturalisten

Naturalisten tilbyder to stier, hvor spillerne kan vælge enten ikke-dødelige metoder eller en mere aggressiv tilgang, hvor der bliver brug for din “skinning knife”.

At gå i gang med Naturalist-karrieren vil sætte dig sammen med konservator Harriet Davenport, hvis mål er at beskytte og studere forskellige legendariske dyr. Hvis du vil passe på dyrene, bliver du nødt til at spore disse dyr op og berolige dem, så du kan få prøver af deres blod.

Den mere action prægede måde at udføre erhvervet er lidt anderledes. Storvildtjægeren, Gus McMillan, vil tilbyde spillerne specielt tøj, hvis de bringer ham de legendariske skind. Rockstar Games siger, at Harriet “vil være opmærksom på dine krybskytterier, hvis du prøver at spille på begge sider”, hvilket antyder, at spillerne bliver nødt til at vælge en side i konflikten.

Nu kan du blive en form for storvildtjæger i Red Dead Redemption Online. (Foto: Rockstar)

Læs også: Se alle spillene fra Xbox Games Showcase

Naturalister får en mercy kill-evne, en feltguide, der hjælper med sporing af dyrene, et avanceret kamera og øget mobilitet. De legendariske skind kan i mellemtiden omdannes til hættefrakker, når de gives til Gus. Oven på de nye frakker er der 800 nye beklædningsgenstande og varianter i opdateringen.

Læs også: Sådan undgår du fall damage i Red Dead Redemption 2

Naturalist-opdateringen bringer også et par gameplay-forbedringer, der er designet til at rydde op i den samlede Red Dead Online-oplevelse. Minimappets trusselsindikatorer er nu mere synlig, med fjender, der er mere synlige på radaren.

Asynkron matchmaking er føjet til spillet, som giver spillerne mulighed for at spille i Free Roam, mens de venter på et tilgængeligt showdown eller løb. Daglige udfordringer er blevet opdateret – der er 15 nu i stedet for 12, og de har bedre belønninger.

Nyt Outlaw Pass

Det tredje sæsonpas er tilføjet. Der er 80 niveauer med to belønnings-træer, et gratis og et betalt. Hvert niveau inkluderer belønninger, som nye bæltespænder, tøj, våbenmodifikationer og kameraopgraderinger.

Red Dead Onlines tredje Outlaw Pass løber til og med d. 19. oktober.

Der er kommet et nyt Outlaw Pass til Red Dead Redemption Online. (Foto: Rockstar)

Læs mere om alle de nye ændringer på Rockstar Games annoncering her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments