Microsofts store Xbox Games Showcase er overstået. Der blev fokuseret på de spil, der kommer til den kommende Xbox Series X meget mere end selve hardwaren. Derudover har vi fået et praj om, hvad Microsofts grundlæggende strategi er for næste generation af spillekonsol. Herunder har vi samlet alle spiltrailere fra eventet – du kan også se det fulde show på Xbox’ hjemmeside.

Læs også: Xbox Series X – specifikationer, design og spil

Hvert spil, der blev fremvist, vil blive tilbudt via Xbox Game Pass. Derudover fungerer de Xbox Series X-kompatible spil, du køber gennem din Xbox One, automatisk på den nyere hardware med større ydeevne. Microsoft kalder det Xbox Smart Delivery, og hermed behøver du altså ikke købe en ekstra kopi af spillene.

Halo Infinite

Halo 6 er officielt Halo Infinite, og det kommer til pc. På trods af, at nummeret trækkes ud af navnet, er Halo Infinite det næste trin i Master Chiefs historie og konklusionen på 343s nye trilogi. Det er bekræftet til både Windows 10 og Xbox samtidig med, at Halo: Master Chief Collection fortsætter med at rulle ud på pc’en i 2020.

Fable

Rygter om Fable 4 har floreret siden 2018 og fik fornyet styrke for et par uger siden, da Microsoft fornyede Fable-varemærket med “intentionen om at bruge.” På Xbox Games Showcase kom der endelig noget officielt, da Microsoft annoncerede “en ny begyndelse” til Fable, der er udviklet af Playground Games.

Den nye trailer afslørede ikke meget, selvom det store åbne landskab kunne antyde et form for åben verden. Ingen spoilere, men afslutningen på teaseren antyder, at Fables til tider ubehagelige sans for humor forbliver intakt.

State of Decay 3

Open world zombie survival game State of Decay 2 blev udgivet i 2018, og næsten med det samme begyndte vi at høre rygter om dets efterfølger. State of Decay 3 blev i første omgang forestillet som et MMO med en enorm online verden.

På Xbox Game Showcase fik vi endelig vores første blik på State of Decay 3. Det er et kort kig, bare en kort teaser, som du kan se herunder. Desværre giver den os ikke meget information om, hvorvidt spillet er markant anderledes end den første to State of Decay-spil.

Forza Motorsport

Et nyt Forza Motorsport blev annonceret under Xbox Games Showcase. Det kommer fra de sædvanlige udviklere hos Turn 10 Studios, så forvent endnu en fuldt udstyret, smuk racing-simulering.

Avowed

Obsidian afløret sit nye open-world RPG, der bestemt minder lidt om Skyrim. Det hedder Avowed, og i løbet af Xbox Games Showcase måtte vi se den første trailer.

“Avowed er et udvidet førstepersons-RPG i fantasiverdenen for Eora,” sagde leder af Xbox Game Studios, Matt Booty. “Da Obsidian Entertainment sluttede sig til Xbox Game Studios, fortalte de os, at dette episke spil er det, de ønsker at lave.”

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Obsidians Nebula-prisvindende sci-fi RPG, The Outer Worlds, vil se sin første store DLC-udvidelse i september, med frigivelsen af Peril på Gorgon, der blev annonceret under Microsofts store Xbox Games Showcase-arrangement.

Tell me why

En ny trailer til Dontnods kommende eventyrspil, Tell Me Why, giver os endnu et glimt af mystikken og dramaet i spillet. Vi får også en udgivelsesdato: 27. august kommer det første “kapitel”.

Destiny 2: Beyond Light

Den næste store Destiny 2-udvidelse, Beyond Light, bliver ikke udgivet til september, som planlagt. Bungie annoncerede, at studiet har taget beslutningen om at udsætte udvidelsen til november – hovedsageligt på grund af den igangværende COVID-19-pandemi.

Everwild

Everwild blev først afsløret sidste år, men der var ikke meget til den første trailer. På Xbox Games Showcase fik vi et bedre kig på den “magiske og utæmmede verden”, som vi vil udforske, som producer, Louise O’Connor, udtrykte det.

Balan Underworld

Balan Wonderworld er et finurligt platformspil, der handler om at finde sin indre lykke samtidigt med, at man i bedste Super Mario-stil navigerer gennem en fantasiverden.

Grounded

Fraser beskriver det sådan: ”Navigering i haven betyder at lære reglerne for et helt nyt økosystem, hvor den velkendte bliver fremmed. Hver første kontakt er risikabelt, fordi hvem ved, om bugten vil spise dig, ignorere dig eller skabe en stor giftig sky, der kvæler dig. Selv græs skaber komplikationer. Det er så højt, at det skjuler alt, så du er nødt til at klatre, hvis du vil se, hvor du skal hen, og hvert blad er så tykt som et træ. “

The Gunk

Producenten af SteamWorld-spil viste deres næste projekt til Xbox Games Showcase: The Gunk. Det er et rigtig godt navn til et spil!.

”Styr en duo af opdagelsesrejsende i rummet, som er fanget på en farlig planet, der er plaget af et korrupt gunk,” lyder det. “Udforsk, saml, byg… og overlev.”

As Dusk Falls

På Microsofts Xbox Showcase så vi en afslørende trailer til As Dusk Falls, et “interaktivt drama” fra Interior Night, et nyt studie ledet af Caroline Marchal, tidligere fra Quantic Dream. Marchal fungerede som hoveddesigner på Heavy Rain og Beyond: Two Souls.

Spillet følger to familier “fanget i en gidselsituation” i det sydvestlige USA og bliver “en episk fortælling om hvordan mennesker vokser og ændrer sig over årtier,” siger studiet.

Psychonauts 2

En ny trailer til Double Fine’s Psychonauts 2 debuterede under Xbox Games Showcase, der viser Jack Blacks rolle som en syngende mote of light. Sangen ledsager Raz ‘rejse gennem et niveau, vi ikke har set før, et lyst, hvirvlende, psykedelisk område, der herskes af en musiker med et øje som hoved. Der er hænder med ansigter, kæmpe tunger, der løber ud af væggene, og alle slags mærkelig flora og fauna.

Tetris Effect: Connected

Tetris Effect er allerede den bedste version af Tetris. Senere i år, med lanceringen af Microsofts nye konsol, bliver det endnu bedre med Tetris Effect: Connected, en opdateret version, der tilføjer online support til 1-3 spillere. Den uheldige hage her er, at denne version af Tetris Effect er eksklusiv til “Microsoft-platforme”, hvilket betyder Xbox-konsoller og i vores tilfælde Microsoft Store.

Warhammer 40K: Darktide

Warhammer: Vermintide er et fantastisk co-op-spil, men efter at have dræbt en masse rottemænd med sværd og økser skifter Fatshark til Games Workshop’s sci-fi-tema med Warhammer 40.000: Darktide. Det er tid til at hente en plasmapistol og kæmpe i det dybe mørke i det 4. årtusinde.

STALKER 2

GSC Game Worlds berømte post-nukleare survival mareridt sandkasse-trilogi (ja, det er en lang beskrivelse) modtager endelig en efterfølger. Ligesom de originale spil, lover Stalker 2 at være “en unik blanding af FPS, fordybende simulering og rædsel.

PHANTASY STAR ONLINE 2: NEW GENESIS

Phantasy Star Online 2 er et temmelig stort MMO, men to af de ting, der holder det tilbage, er dets forældede grafik og forfærdelige brugerflade. Menuer er et rod at navigere i, og spillet ligner ofte noget ud af PlayStation 2-æraen, hvorfor Phantasy Star Online 2: New Genesis er så spændende. Det ser ud som en komplet rework af spillet med meget forbedret grafik og en ny brugerflade

The Medium

Bloober Team, verdens mest usandsynligt navngivet horror-spiludvikler, udnyttede Xbox Games Showcase til at rulle en ny trailer ud til sit kommende tredjepersons thriller, The Medium. Traileren viser den “dobbelte virkelighed” i den fysiske verden og åndeverden, som Marianne, mediet i hjertet af spillet, ikke kun ser, men lever i.

Crossfire X

Du har måske aldrig hørt om Crossfire, men det er faktisk et af de mest populære spil på planeten med mere end en milliard spillere i løbet af sin levetid (ja, en milliard). På overfladen ser det ud som en gratis Counter-Strike-klon, men den har udviklet sig til en slags MMO-lite FPS med kosmetiske skind, pistoler, der skal låses op, og snesevis af forskellige spiltilstande. Alligevel var det lidt overraskende, da Microsoft annoncerede, at de ville bringe Crossfire til Xbox One sidste år som CrossfireX. Det er Remedy – folkene bag Control og Max Payne – der har lavet singleplayer-kampagnen. På Xbox Games Showcase fik vi det første kig på den kampagne, og den ser virkelig sjov ud.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments