Read Dead Redemption 2’s populære multiplayerdel, Red Dead Online, lanceres snart som separat spil. Det skriver Rockstar Games i et blogindlæg. Spillet bliver tilgængeligt fra den 1. december.

Læs også: Systemkrav til Red Dead Redemption 2 på PC er offentliggjort

Ved lancering vil prisen på Red Dead Online være 4,99 dollars, skriver Rockstar Games. Det betyder angiveligt, at spillet fås med en rabat på 75 procent, som gælder indtil den 15. februar 2021. Det vil være muligt at købe onlineversionen af Red Dead Redemption 2 til PC via Epic Games Store, Rockstar Games Launcher og Steam. Derudover kan spillet købes til både PlayStation 4 og Xbox One i deres respektive digitale butikker.

Red Dead Online vil også kunne spilles på både Xbox Series X/S og PlayStation 5 via bagudkompatibilitet. Men det lader altså til, at der ikke vil komme optimerede versioner til de nye konsoller.

Kontrollér din egen karakter i det vilde vesten

Spillet kommer til at fylde op til 123 GB, og der vil være mulighed for at tilkøbe Story Mode, som er spillets singleplayerdel. Tilkøbet af Story Mode vil angiveligt også låse op for alle eksisterende gameplay-opgraderinger – heriblandt udvidelsen til Bounty Hunter-rollen, som lanceres i næste uge.

Læs også: Red Dead Redemption Online bringer dyrene i fokus

Kender du ikke i forvejen til spillet, går Red Dead Online ud på at kontrollere din egen karakter i en fiktiv del af det vilde vestens Amerika. Der er tale om et ‘open world RPG’, hvor du kan bevæge dig frit omkring. Rundt omkring i verden er der et utal af missioner og historier du kan spille. Personligt har jeg brugt mest tid som Bounty Hunter, hvor kriminelle skal indfanges – døde eller i live – og som ‘Moonshiner’ med egen smugkro og spiritusproduktion. Der findes desuden tre andre roller, du kan give dig i kast med – ‘Collector’, ‘Naturalist’ og ‘Trader’.

Uanset hvad, er det helt op til dig selv, hvordan du vil forme din karakter.

I hver lobby er der i øvrigt cirka 30 andre spillere. Du ved aldrig om dem du møder på din vej er venlige, hvilket både kan være spændende og voldsomt frustrerende. Det er dog muligt at slå PvP fra, hvis du føler dig alt for generet af andre spillere.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments