At spille Xbox-spil på dit TV kan måske snart gøres helt uden en konsol. Xbox-chef, Phil Spencer har således fortalt The Verge, at vi kan få en dedikeret Xbox-app til smart-TV at se allerede næste år.

Læs også: Levering af Xbox Series X kan trække ud i lang tid

Applikationen vil gøre det muligt at streame konsolspil direkte til til TV-skærme via Microsofts Project xCloud. Altså udelukkende ved brug af en internetforbindelse – dermed ingen konsol.

I samtalen med The Verge siger Spencer, at han regner med, at vi får en app at se indenfor de næste 12 måneder. Der skulle umiddelbart ikke være noget, som forhindrer Xbox i at gå den vej, tilføjer han.

Det, vi plejede at kalde et tv, var en CRT(billedrør, red.), der bare kastede et billede på bagsiden af ​​et stykke glas, som jeg kiggede på. Nu er et tv virkelig mere en spilkonsol proppet bag en skærm, der har en app-platform, en Bluetoothfunktion og en streamingfunktion. Er det virkelig et tv længere, eller er det bare form og funktion af de enheder, vi plejede at have omkring vores tv, konsolideret til den ene store skærm, jeg kigger på?

Phil Spenser til The Verge

Microsofts Project xCloud gør det muligt at streame udvalgte Xbox-spil til smartphones og tablets. Lige nu er tjenesten begrænset til Android på grund af apples strikse regler for brug af App Store. Men en browser-baseret version af xCloud er lige nu under udvikling til iOS-enheder.

For nyligt tilføjede Microsoft xCloud til Xbox Game Pass Ultimate. Abonnementet giver således adgang til et stort spilbibliotek på både konsoller, PC og mobile enheder. Med en Xbox-app til TV, udvides tjenesten med endnu flere enheder.

Du kan læse eller lytte til hele interviewet med Phil Spencer her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments