Da Xbox Series X og Series S blev lanceret i sidste uge, var forudbestillingerne af førstnævnte revet væk. Siden da, har der været lange udsigter til dem, der gerne vil købe Microsofts nye spillekonsol. Faktisk har Microsoft nu udtalt, at der forventes at være problemer med levering af Xbox Series X et godt stykke ind i næste år.

Læs også: Xbox Series X eller Xbox Series S – Hvilken skal du vælge?

”Jeg tror, ​​vi fortsat vil se mangel på udbuddet, når vi går ind i kvartalet efter ferien, så Microsofts Q3, kalender Q1,”

– finansdirektør, Tim Stuart, under Jefferies Interactive Entertainment Virtual Conference.

Udtalelsen kommer ikke som en overraskelse. Tilbage i oktober udtalte Xbox-chef, Phil Spencer, at der ville være større efterspørgsel end udbud. I samme ombæring undskyldte Phil Spencer på forhånd og uddybede, at der vil være langt større efterspørgsel, end producenten kan imødekomme, i flere måneder.

Læs også: Så lidt lagerplads har PlayStation 5 og Xbox Series X og S

Forhåbentligt vender situationen hurtigt for Microsoft, og alle os, der venter på en Xbox Series X. Men ifølge Tim Stuart, vil Microsofts forsyningskæde køre på fuld tryk, når selskabet går ind i Q4. Microsofts regnskabsår løber fra juli til juni – dermed går selskabet ind i Q4 i april. Først her forventer Tim Stuart at udbud og efterspørgsel vil være på nogenlunde samme niveau.

Med andre ord, så kan du risikere at skulle vente helt til april næste år på levering af Xbox Series X.

Microsoft er ikke det eneste selskab, der har problemer med at møde efterspørgslen. Direktør hos Nvidia, Jensn Huang, udtalte i oktober, at producenten forventer at halte efter efterspørgslen på de nye RTX 3080- og RTX 3090-grafikkort, indtil næste år. Derudover lader det heller ikke til, at der er et hav af PlayStation 5-konsoller til rådighed.

Tidligere artikelFalske videoer i omløb, hvor røg stiger op fra Xbox Series X
Næste artikelPlayStation 5 simulator lader dig sætte en virtuel konsol op
Robin Eggert
Robin har flere års erfaring fra forskellige danske og internationale tech-medier. I første omgang var ekspertområderne mobiltelefoner, hovedtelefoner og elektronik, der falder ind under transportabel forbrugerelektronik. I dag har Robin blandt andet kastet sin kærlighed over gaming, men følger i bund og grund al forbrugerelektronik - fra smartphones og tablets til el-løbehjul og smart-home-gardiner.
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det er tilfældet for Sony og deres PlayStation 5, er Microsoft efterhånden ovre de værste leveringsproblemer, hvilket betyder, at flere og flere butikker efterhånden har fået Xbox Series X på lager igen. […]