Det er slet ikke usandsynligt, at du kan opleve børnesygdomme, hvis du er blandt de første til at få en af de nye konsoller. Normalvis vil det være softwarebugs, der rettes løbende med opdateringer. For nogle Twitter-brugere så det imidlertid ud til at være større problemer end som så. Der florerer nemlig flere videoer med Xbox Series X med tyk røg stigende fra konsollen.

Læs også: Her er alle spil, der er klar til Xbox Series X og S

Hvis der lige pludselig stiger røg op fra din nye konsol, er der selvfølgelig god grund til bekymring. Men i dette tilfælde ser der ikke ud til at være et problem med selve konsollen.

Umiddelbart lader det til, at nogen har fået den fantastiske idé, at puste damp fra en elektronisk cigarret ind i Xbox Series X. På den måde ser det nemlig ud som om, at konsollen er ved at brænde sammen.

Ovenstående er bare et af flere eksempler, der kan virke som et forsøg på at få refunderet sine penge – eller også er det bare et dumt forsøg på at få opmærksomhed.

Læs også: Xbox Series X eller Xbox Series S – Hvilken skal du vælge?

Heldigvis er det ikke alle brugere på twitter, der er faldet for tricket. Der findes således flere videoer, hvor påstanden om røg fra en Xbox Series X bliver skudt ned. Her bliver det demonstreret, hvordan en elektronisk cigarret kan bruges til at skabe illusionen om en rygende Xbox.

Microsoft: Lad være!

Microsoft selv har også reageret på Xbox’ officielle Twitter-profil. Her skriver Microsoft således: “Vi kan ikke tro, at vi er nødt til at påpege det, men vær venlig ikke at puste damp ind i din Xbox Series X”

Selvom historien om røg fra Xbox Series X altså ser ud til at være der pure opspind, er der meldinger om mindre hardwareproblemer fra ejere af de nye Xbox-konsoller. Der er dog endnu ingen detaljer. Hvis du har en Xbox Series S eller Series X, og oplever problemer, hører vi meget gerne fra dig.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments