Det er ikke alle, der har råd til den nye PlayStation 5. Og mange af dem, der har råd, kan ikke få konsollen rettidigt på grund af de lange leveringstider. Men med denne simulator, kan du nu få din egen PlayStation 5, pakke den ud og sætte den op i dit eget lille, virtuelle hjem.

Læs også: Så lidt lagerplads har PlayStation 5 og Xbox Series X og S

Videospiludvikleren, Alex Grade, er en af dem, der ikke har råd til PlayStation 5. Og selvom man allerede nu kan finde konsollen til voldsomme overpriser på diverse markedssider, har Alex Grade fundet på en anden løsning. Vedkommende har nemlig udviklet sin egen PlayStation 5 simulator.

Simulatoren er frit tilgængelig for alle, der vil modtage, udpakke og opsætte en PlayStation 5 – helt uden at betale for det.

Det lyder måske lidt underligt. Men alle os nørder ved, at noget af det bedste ved nyt elektronik er at pakke det ud. Det er vel derfor, at diverse ‘unboxing-videoer’ er så populære på YouTube. Hele forløbet op til det første spil spilles er lige så stor en del af oplevelsen.

Læs også: Nye spil til PlayStation Plus i november – og første til PS5

I en email til Polygon skriver Alex Grade:

“Jeg har ikke råd til den foreløbig. Men jeg vil virkelig gerne have en PS5, så jeg har lavet et spil til mig selv, hvor jeg kan forestille mig, at jeg har en PS5.”

Spillet er ganske veludført, med fysik, åbning af indpakning og afskaffelse af overskydende pakkemateriale. Ifølge Grade tog projektet en uge at færdiggøre.

Grade tilføjer desuden:

“Jeg er virkelig dårlig til ‘cable management’ – min PC er et rod, så jeg tænkte, at det ville være sjovt at inkludere den del i spillet. Under udvikling af spillet døde mit WiFi pludselig. Så det har jeg også tilføjet til spillet.”

Hent spillet her

PlayStation 5 simulator er, som nævnt, ganske gratis og kan downloades her. Jeg har kortvarigt testet spillet, og det fungerer glimrende. Især når man tænker på, at det kun har taget Alex Grade en uge at udvikle.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments