Google ser fortsat ud til at kæmpe med at tiltrække spillere til streamingtjenesten, Stadia. Senest forsøgte Google sig med en række helt gratis demoer, der ikke krævede betaling. Denne gang er det Destiny 2, der bliver helt gratis på tjenesten.

Læs også: Google frigiver gratis demoer på Stadia

Fra i morgen, den 19. november, kan du spille Destiny 2 på Google Stadia helt uden at betale så meget som en krone. Det er tilfældigvis også dagen, der markerer Stadias første fødselsdag. Tjenesten har stadigvæk ikke vundet indpas hos særligt mange spillere, der foretrækker de traditionelle konsoller eller PC. Derfor lader det også til, at Google er nødsaget til at gøre noget drastisk, for at vinde flere spillere over.

At gøre Destiny 2 gratis på Google Stadia kan dog virke som en halv løsning. Spillet er i forvejen gratis på tværs af konsoller og PC, så på den front tilbyder Google ikke rigtig noget, du ikke kan få andre steder. Dertil kommer, at Stadias version af Destiny 2 ikke understøtter samspil på tværs af platforme. Du kan altså kun spille med andre Stadia-spillere.

Læs også: Nu virker Google Stadia på 4G – Sådan gør du

Med tanke på, hvor få brugere Stadia har, kan det godt gå hen og blive en ret ensom affære. Ikke desto mindre har du nu mulighed for at prøve tjenesten af med et komplet spil – kvit og frit.

Gratisversionen af Stadia er begrænset til en opløsning på 1080p. Derudover skal du, hvis du får smag for det, selv tilkøbe eventuelle udvidelsespakker til Destiny 2. På den lyse side, kan du nu spille spillet hvor end du er, så længe du har forbindelse til internettet. Tjenesten i sig selv virker glimrende via Google Chrome på PC og appen på Android-telefoner, så du behøver ikke eje en gamer-PC eller spillekonsol. Hvis du endnu ikke har en bruger, kan du oprette dig gratis på Stadia her.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments