Microsoft har opdateret Office til iPad, så programmerne nu understøtter mus og trackpad, skriver The Verge. Tidligere i år lovede Microsoft at opdatere alle Office-apps til iPadOS, og nu er opdateringerne rullet ud i App Store. Det betyder, at Word, Excel og Powerpoint nu understøtter funktionen.

Læs også: De største nyheder fra Apple – iPad, Watch og iOS

Du kan blandt andet bruge trackpad og mus til at ændre størrelser på billeder i powerpoint. (Foto: Microsoft)

iPad-versionen af Office lader dig nu bruge den indbyggede trackpad på Apples Magic Keyboard, så du lettere kan navigere omkring tekst, billeder og andre objekter i Word, Excel og Powerpoint. Cursoren kan blandt andet bruges til at markere et ord eller sætning, og ændre størrelse på billeder. Den kan også bruges til at markere flere celler i Excel. Alt i alt bliver brugeroplevelsen på iPad nu mere lig PC-oplevelsen.

Læs også: Microsoft vil tilbyde xCloud til iOS via browser

Sådan ser startskærmen nu ud i Word til iPadOS. (Foto: Microsoft)

Sammen med understøttelse af trackpad og mus, har Microsoft tilføjet en mere flydende brugerflade til iPad’ens Office-apps. Alle tre applikationer har fået opdateret startskærmen, samt nye funktionsmenuer.

Microsoft planlægger også at tilføje understøttelse af flere dokumenter til Excel, bedre kontekstuelle menuer og offline understøttelse til cloud-filer i løbet af de kommende måneder. Den seneste opdatering blev lanceret i går og det forventes, at opdateringen er nået ud til alle brugere inden for de kommende uger.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments