Electronic Arts og Motive Studios’ Star Wars Squadrons får nu lidt ekstra indhold fra The Mandalorian – blandt andet Baby Yoda. Det sker forud for starten på anden sæson af Disneys populære Star Wars-serie. Baby Yoda – eller The Child – kommer i form af en miniaturefigur, der kan stå på instrumentbrættet i dit fighter fly.

Læs også: Star Wars Episode 1: Racer genudgives til PlayStation 4 og Nintendo Switch

Baby Yoda-figuren er blot en enkelt del af en DLC med The Mandalorian-tema, som bliver gratis for alle. Pakken kommer til Star Wars: Squadrons den 28. oktober.

Udover Baby Yoda, kan du også dekorere dit New Republic- eller Imperial-fly med blandt andet en IG Assassin Droid og et Razor Crest-fly. Hver fraktion modtager et hologram, et mærkat, et såkaldt dashboard flair og hanging flair.

Bonusindholdet opnås via gameplay og er ganske gratis. (Foto: Electronic Arts)

The Mandalorian sæson 2 starter den 30. oktober på streamingtjenesten, Disney+. Disney og Lucasfilm har afsløret flere detaljer omkring, hvilken merchandise der lanceres sammen med seriens anden sæson. Det inkluderer blandt andet en Baby Yoda-dukke og et skateboard. Du kan se præsentationen af det nye The Mandalorian-‘legetøj’ herunder:

Hvis du ikke allerede har Star Wars: Squadrons, så er det ude til PlayStation 4, Windows PC og Xbox One. Hvis du ikke lige føler for at købe spillet, kan du abonnere på EA Play Pro til PC, hvor du får fri adgang til et hav af titler fra EA. Det betyder selvfølgelig også, at du får adgang til Star Wars: Squadrons og din egen Baby Yoda.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments