Hvis du har planer om at bruge din PlayStation 5 til mere end bare spil, så er der lidt gode nyheder. Uanset om du er til film, serier, musik eller anden underholdning, vil der sandsynligvis være en tjeneste klar til dit behov, når PlayStation 5 lanceres i næste måned. Det bekræfter Sony i et blogindlæg.

Læs også: Sony vil lade PlayStation 5 optage stemmechat

I indlægget skriver Sony, at PlayStation 5 vil være klar til at levere en masse underholdning fra den 12. november. Fra dag et vil konsollen nemlig komme med 6 tjenester, i form af Apple TV+, Disney+,Netflix, Spotify og YouTube. Det er desuden blevet bekræftet, at flere tjenester, såsom Amazon Prime, er på vej. Der er dog ingen horisont på, hvornår flere tjenester er klar på konsollen.

Således ser fjernbetjeningen til PlayStation 5 ud. Den ligner til forveksling en fjernbetjening til hvilket som helst smart-TV, hvor du også har dedikerede knapper til underholdning. (Foto: Sony)

Sony har desuden afsløret de hidtil uspecificerede taster på den kommende PS5 Media Remote. De fire knapper vil fungere som dedikerede genvejstaster til henholdsvis Disney+, Netflix, Spotify og YouTube. Fjernbetjeningen lanceres samtidigt med PlayStation 5, men følger ikke med konsollen. Hvis du vil styre din underholdning via fjernbetjeningen, skal du således købe den som ekstraudstyr.

Læs også: PlayStation 5 Vs. Xbox Series X – Hvilken skal du vælge?

Hvornår kommer dansk underholdning til PlayStation 5?

I forhold til mere lokale tjeneste, melder Sony intet ud om tilgængeligheden af disse. Dermed ved vi endnu ikke med sikker om, eller hvornår, vi får nogle af de velkendte, danske og nordiske tjenester at se. Vi forventer dog at se tjenester, som Viaplay, DRTV, TV2 Play og HBO Nordic meget hurtigt efter lancering – hvis vi altså går ud fra, at de ikke er klar sammen med PlayStation 5 den 12. november.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments