Hvis du har en PlayStation 5 og et eller flere Apple produkter, kan du nu bruge den nye DualSense-controller til ‘Remote Play’ på dine Apple-enheder. Funktionen er rullet ud til PS Remote Play-app’en. Det kræver dog en iPhone med iOS 14.5 eller en iPad med iPadOS 14.5.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 9: Apple Spring Loaded

Du har selvølgelig stadigvæk mulighed for at bruge en ældre DualShock-controller på dine Apple-enheder, hvis du ikke ejer en DualSense. Eller hvis du ikke føler, at oplevelsen med DualSense er god nok endnu. Det skal nemlig understreges, at du endnu ikke får det fulde udbytte af den nye controller med Remote Play.

I følge The Verge, melder flere spillere om, at du kan benytte dig af de nye adaptive triggertaster. Til gengæld forlyder det, at den haptiske feedback – eller vibrationer – er lidt mere tilfældig. Det lader til, at de basale vibrationer i controlleren fungerer, mens mere avancerede feedbackfunktioner, til titler som Control, ikke virker.

Læs også: Sony lover streaming af højeste kvalitet med Bravia Core

En af de nye funktioner, som Sony har gjort meget ud af at fremhæve på PlayStation 5, er netop den taktile feedback. Flere anmeldelser peger da også i retning af, at de avancerede vibrationsfunktioner hæver spiloplevelsen betragteligt. Så hvis du er vant til at spille med din DualSense-controller på PlayStation 5, kan fraværet af funktionerne godt være skuffende for din oplevelse med remote play på Apple-enheder.

Læs også: Discord kommer til PlayStation

Det skal desuden tilføjes, at heller ikke den indbyggede mikrofon eller jackstikket virker. Så du får ikke meget ud af at skifte fra DualShock til DualSense på Apple. Men i det mindste har du muligheden.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments