Sony har i dag annonceret salgstart for deres nyeste kompakte mellemklasse telefon – Xperia 10 III. Der er rift om kunderne i mellemklasse segmentet med spillere som Samsung, OnePlus, Xiaomi – ja, sågar Apple med iPhone SE 2020. Spørgsmålet bliver jo så, om den kan hamle op med konkurrenterne. På papiret ser den ud til at have de fornødne specifikationer til at kunne være med i løbet om ikke andet.

Fokus på ydelse og hastighed

Sony har designet Xperia 10 III med et par forbedringer fra sidste års Xperia 10 II. Batterikapaciteten er steget med 25% og er nu på 4500 mAh, som i øvrigt er garanteret i at holde kapaciteten i minimum tre år i følge Sony. Det er også den første telefon fra Sonys Xperia 10 serie, der understøtter 5G forbindelser.

Telefonen er udstyret med et Qualcomm Snapdragon 690 5G chipset, der naturligvis ikke er den bedste på markedet, men de seneste generationer fra Qualcomm har givet en god ydeevne på en række mellemklasse telefoner. Det vil formentlig ikke have den helt store betydning for oplevelsen. 

Der sidder tre kameraer på bagsiden af Xperia 10 III. Hovedkameraet har et 27mm objektiv, en ultravidvinkel på 16mm og en telefoto optik på 54 mm – altså 2X optisk zoom. Der er ikke meget mere info i den pressemeddelelse, vi har modtaget. Altså hverken megapixels, blænde eller noget andet. Sony skriver, at billeder i dårlige lysforhold er forbedret. Nåh jo! Og så kommer den med funktioner som registrerer dyr i Auto-tilstand. 

Kompakt design

Sony fortsætter med at give kunderne et vandafvisende design – også på deres billigere serie. Skærmen er i et aflangt 21:9 format, hvilket giver mulighed for mere enhåndsbrug. Skærmen er i øvrigt på 6” med en fuld HD opløsning og OLED skæemteknologi. 

Til nostalgikerne er alle Sonys telefoner udstyret med et 3.5 mm jack stik, der giver mulighed for en trådet forbindelse til lyd. Det er vi nogle, der er glade for at se!

Pris og tilgængelighed

Man kan købe Xperia 10 III i butikkerne fra d. 15. juni til en vejledende pris på 3.500 kroner. Hvis man køber inden 1. august, får man et WH-CH710N headset med i købet. Den kommer i tre farver, men der er ingen info omkring, hvor meget lagerplads og antallet af GB RAM de kommer med.   

Vi har før anmeldt de tidligere modeller fra Sony med stor fornøjelse, så vi er spændte på, hvad denne bringer af værdi til kunderne.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments