I aften og i morgen løber HTC VIVE’s onlinekonference, VIVECON 2021 af stablen. Det betyder blandt andet et kig på nye og kommende produkter indenfor virtual reality. Som noget af det første under VIVECON 2021, har HTC VIVE præsenteret to nye premium VR-headsets, som ser ud til at hæve standarden indenfor VR. Dette gælder både spil og professionelt brug.

Læs også: HTC lancerer VIVE Tracker 3.0 og VIVE Facial Tracker

”Under VIVECON har vi redefineret premium VR til både virksomheder og forbrugere med en fantastisk 5K opløsning og 120 graders synsfelt, der sætter nye standarder for PC VR og All-in-One headset. VIVE Pro 2 leverer en fantastisk fordybende oplevelse med smukt flydende grafik, komfort og præcis sporing, hvor hver pixel og polygon tæller,”

Graham Wheeler, HTC VIVE EMEA General Manager

De nye headsets byder blandt andet på en opløsning i 5K, hvilket ligger langt over, hvad der lige nu tilbydes fra blandt andet Oculus. Derudover kommer de med 120-graders synsfelt. Både opløsning og synsfelt er standard for de to nye heatsets.

Læs også: Facebook opkøber stort spilstudie

Det ene headset, som netop er blevet præsenteret til VIVECON 2021, har fået navnet, HTC VIVE Pro 2. Dette har primært fokus på gaming, kreativitet og VR-oplevelser. Det andet hedder HTC VIVE Focus 3 og er designet til professionelt brug.

“VIVE Focus 3 indvarsler en ny æra af professionel-VR – designet til fantastiske billeder, samtidig med at den er holdbar og let, med overlegen komfort og brugervenlighed. Vores nye VIVE-forretningsløsninger gør det lettere end nogensinde for en organisation at bruge VR, så uanset om det er en nyopstartet virksomhed eller en multinational koncern, kan alle drage fordel af VR’s transformative potentiale.”

Graham Wheeler, HTC VIVE EMEA General Manager

Pris og tilgængelighed

HTC VIVE Pro 2 kan forudbestilles fra den 11. maj 2021. Headsettet lander i butikkerne den 4. juni, til en vejledende pris på 6.399 kroner. HTC VIVE Focus 3 rammer handlen den 24. juni 2021. Den vejledende pris bliver 11.090 kroner.

Læs også: Anmeldelse: HP Reverb G2 – VR i ordentlig opløsning

Vi kommer til at skrive meget mere om de to nye VR-headsets. Derudover forventer vi at få den til test, når de kommer til Danmark.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments