Da Microsoft langt om længe lancerede Windows 11 – som i øvrigt lanceres som en gratis opdatering til alle Windows 10 brugere – var der en smule malurt i bægeret. Udrulningen af Windows 11 er nemlig en gradvis én af slagsen. Dette betyder, at nogle brugere har udsigt til at vente helt til sommeren 2022. Først her regner Microsoft med, at alle kompatible enheder har installeret Windows 11 via Windows Update. Det er dog muligt at omgå ventetiden – du kan se hvordan i linket herunder.

Læs også: Sådan opgraderer du til Windows 11

Nu er der imidlertid gode nyheder til alle jer, der venter på at kunne installere Windows 11 via Windows Update. Microsoft har nemlig annonceret, at man øger hastigheden på udrulningen af det nye styresystem, skriver Engadget. For at gå lidt teknisk til værks, betyder det, at hvis du kører version 2004 af Windows 10, og har opdateret til serviceopdateringen fra den 14. september 2021, burde du nu kunne opgradere til Windows 11.

Hvis du til gengæld planlægger at beholde Windows 10 i det næste stykke tid, så har Microsoft annonceret, at den nye November 2021-opdatering ruller ud fra i dag. Fremadrettet vil Windows 10 få en årlig opdatering – i samme stil, som Microsoft har planlagt det med Windows 11.

Læs også: Tech Tossen Podcast – Windows 11 Special del 1

Som det har været fra offentliggørelsen af Windows 11, anbefaler Microsoft ikke at installere det nye styresystem på ikke kompatible enheder. Altså enheder, der ikke opfylder de anbefalede hardwarekrav. Det kan stadigvæk lade sig gøre, hvilket du kan læse mere om i linket i toppen af artiklen. Du risikerer dog, at du ikke får de nødvendige opdateringer, hvis din computer ikke møder minimumskravene.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments