Da Microsoft for en måned siden offentliggjorde Windows 11, så vi vores snit hos Tech Tossen til at invitere en af vores gode venner, og Microsoft-nørd, Jes. Det er der kommet en rigtig lang snak ud af, som varede i flere timer. Fordi det netop blev til så lang en snak, har vi brudt den op i flere episode, som også hver især er relativt lange. Denne del 1 af vores podcast om Windows 11 varer eksempelvis på den gode side af 40 minutter.

Læs også: Tech Tossen Podcast Ep. 12 – Apple AirTags

Vi snakker blandt andet systemkrav til det kommende Windows-system, som indtil videre har nogle lidt specielle krav i forhold til generation af processor. Årsagen hertil skal muligvis findes i en række sikkerhedsprotokoller, som skal understøttes. Sikkerheden i Windows 11 er også et emne vi kommer ind over, ligesom vi snakker lidt om, hvordan du selv kan få Windows 11 inden udgivelsen.

Udover ovennævnte, kommer vi ud på en masse afstikkere – blandt andet webkameraer til Windows, hvor eksempelvis Dell har annonceret et nyt 4k-kamera. Det er ren og skær nørdsnak, og vi har ikke redigeret særligt meget. Det er med andre ord den rå samtale du hører.

Læs også: Tech Tossen Podcast – Nyheder Uge 29

Jeg skal desuden beklage, at der ikke er noget video i denne omgang. Det skyldes simpelthen, at kameraet gik i stå efter en halv time. Ikke desto mindre håber jeg, at du vil lytte med på Tech Tossen Podcast – Windows 11 Special del 1.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments