I går fortalte vi, at Google selv havde lækket en række nye produkter i Nest-serien. Heriblandt kameraer og dørklokker. I dag er det så officielt, at tech-giganten er klar med en række nye produkter, der alle hører under kategorien smart sikkerhed i hjemmet.

Læs også: Video: Unboxing af Google Nest Hub 2. Gen

Der er tale om fire nye Nest-kameraer – Nest Cam, Nest Doorbell og Nest Cam with floodlight, som alle tre er batteridrevne, samt en kablet Nest Cam.

Nest Doorbell kan fortælle dig, når du modtager en pakke. (Foto: Google)

De fire nye Nest-enheder fra Google er trænet med 40 millioner billeder, hvilket gør dem i stand til at genkende bestemte objekter og sende notifikationer til din tablet eller smartphone, når det er nødvendigt. Det er blandt andet muligt at oprette zoner, hvor udvalgte hændelser udløser en alarm. Det kan blandt andet være i tilfælde af, at mennesker, dyr eller køretøjer dukker op i kameraets synsfelt. Dørklokken, Nest Doorbell, kan derudover fortælle dig, når du modtager en pakke.

Nest Cam with floodlight. (Foto: Google)

“Googles ambition er at gøre det mere nemt og smidigt at sikre sit hjem, og med de nye batteridrevne kameraer behøver du ikke tænke over placeringen af stikkontakter. Samtidig ved vi, at mange bliver bombarderet med notifikationer, så det er væsentligt, at man kun modtager relevante alarmer,” siger Jesper Vangkilde, kommunikationschef i Google Danmark.

Ryger internetforbindelsen kan samtlige nye modeller gemme én times optagelser lokalt – det svarer cirka til en uges aktivitet. Derudover kan de tre batteridrevne kameraer, Nest Doorbell, Nest Cam og Nest Cam with floodlight, også gemme deres optagelser i tilfælde af strømsvigt. Når enhederne igen har forbindelse, bliver optagelserne overført til skyen. 

Den batteridrevne Nest Cam kan monteres via en magnet. (Foto: Google)

Nest Cam og Nest Doorbell byder langt hen ad vejen på mange af de samme funktioner, men rent teknisk adskiller de sig. Nest Cam har et 2 MP-kamera med et synsfelt på 130 grader, og så kan det optage i Full HD-opløsning med op til 30 FPS. 

Læs også: Videoguide: Opsætning af Google Nest Hub 2

Nest Doorbell har til sammenligning en 1,3 MP-sensor, et synsfelt på 145 grader og kan optage med opløsning på 960 x 1280 pixels med op til 30 FPS. Begge kan desuden optage i mørke, men hvor Nest Doorbell kan fange objekter på op til tre meters afstand, så kan Nest Cam optage med helt op til 6,1 meters afstand. 

Pris og tilgængelighed

Nest Cam (batteri) kommer på markedet den 24. august og koster 1.599,-.

Nest Doorbell kommer på markedet den 24. august og koster 1.499,-.

Nest Cam with floodlight kommer på markedet til september og koster 2.399,-.

Nest Cam (kablet) kommer på markedet senere i år og koster 799,-.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments