Vi er nået til 12. episode af Tech Tossen Podcast, som denne gang handler om Apple AirTags. Den gode Patricio har fået fingre i en af de små trackingenheder. Vi snakker lidt om, hvorvidt AirTag kan bruges med andet end Apples produkter. Der findes efterhånden flere produkter, som får indbygget Apples “Find My”-funktioner, men virker AirTags omvendt med eksempelvis en Android-enhed? Det svarer Patricio på.

Læs også: Apple forkorter den gratis prøveperiode på Apple TV+

Apple har også gjort lidt andre ting, end vi er vant til. Blandt andet kan batteriet i AirTags udskiftes, hvilket er en anelse ukarakteristisk for Apple. Generelt er Patricio positivt stemt, og mener, at produktet er ret godt. På den anden side stiller jeg mig lidt mere skeptisk.

Grunden til, at jeg er mere skeptisk omkring AirTags, er hele elementet af konstant at dele sin lokation, hvilket jeg spørger lidt ind til i denne episode af vores podcast. Men her har Patricio svar klar, og måske må jeg ende med at bøje mig i støvet og erkende, at Apple AirTags er et godt produkt.

12. episode af Tech Tossen Podcast, som omhandler AirTags, kan du både se og høre her i artiklen. Den “rene” podcast kan findes på alle de gængse platforme, som Apple, Google, Spotify og Podimo. Hvis du gerne vil se videoen af os, samt eventuelle dækbilleder og videoklaip af, hvad vi snakker om, så gå ind og følg YouTube-kanalen, Premium Gear DK.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments