Det er ikke meget mere end et par uger siden, at Google lancerede de nye Pixel 6-telefoner. Men allerede nu er der efter alt at dømme blevet lækket billeder af den kommende budgettelefon, Google Pixel 6a. Billederne er første gang blevet bragt af 91mobiles, som har fået dem via den velkendte tipster, OnLeaks.

Læs også: Google vil lade dig bruge din telefon som controller til Stadia

De nye billeder af Pixel 6a er ret hurtigt ude – både fordi Google Pixel 6-duoen kun lige har ramt markedet, samt det faktum, at Google Pixel 5a blev lanceret så sent som august i år. Derfor har vi naturligvis heller ikke fået en masse rygter omkring hardwaren i telefonen. Dermed aner vi ikke, om Google eksempelvis fortsætter med producentens egen Tensor chip, eller om der bliver købt et chipset ind fra en anden producent.

Lækkede billeder af Google Pixel 6a. (Foto: 91mobiles/OnLeaks)

Umiddelbart ser budgettelefonen ud til at dele en række designtræk med den dyrere Pixel 6-duo. Dette tæller blandt andet den genkendelige ‘kamera-bar’ på bagsiden, fingeraftrykslæser i skærmen og det såkaldte hole-punch-kamera i toppen af skærmen. Der ser heller ikke ud til at være et jackstik til lyd – så her vil du være afhængig af adapter eller Bluetooth.

Til gengæld ser telefonen ud til at komme med dualkamera på bagsiden. På fronten vil skærmen angiveligt bestå af et 6,2-tommer OLED-display. Der er dog ingen forlydender omkring opdateringshastigheden. Så vi ved endnu ikke, om vi skal forvente 60-, 90- eller 120 Hz.

Billederne viser blandt andet, at Pixel 6a ikke kommer med jackstik. (Foto: 91mobiles/OnLeaks)

Læs også: Google har lanceret Pixel 6 – Se de fulde specifikationer her

Der er efter alt at dømme tale om et super tidligt læk. Så der skal nok dukke en masse informationer op, frem til en eventuel lancering. Pixel-telefonerne er voldsomt populære over hele verden – også herhjemme. Desværre forhandles Googles telefoner ikke officielt i Danmark.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments