I dag starter Google I/O 2021, som er dette års udviklerkonference fra tech-giganten. Igen i år kommer konferencen til at foregå online. Men det er ikke nødvendigvis helt skidt. Det betyder nemlig, at du kan få lov til at deltage ganske gratis.

Læs også: Lækkede billeder og video af Google Pixel 6 & Android 12

For at kunne deltage i Google I/O 2021, skal du først registrere dig via den officielle hjemmeside. Fordi det er en udviklerkonforence, kommer der i registreringsprocessen en masse spørgsmål, såsom arbejdstitel og medie. Disse kan du blot svare N/A til – du skal med andre ord hverken være udvikler eller journalist for at kunne deltage.

Læs også: Video: Unboxing af Google Nest Hub 2. Gen

Programmet for 2021 byder blandt andet på nyheder om Android, privatliv & sikkerhed, kunstig intelligens og smart home. Så der er lidt for en hver smag. Det hele skydes i gang i aften klokken 19:00. Her åbner topchef, Sundar Pichai, Google I/O med en såkaldt keynote, hvor der vil være særlig fokus på Sikkerhed og beskyttelse af privatlivet.

Læs også: Videoguide: Opsætning af Google Nest Hub 2

Udpluk af programmet for Google I/O 2021

Herunder kan du se et udpluk af programmet, der har særligt fokus på forbrugerelektronik:


  • Google I/O Keynote
    – Hør om Googles seneste løsninger til forbrugere, når topchef Sundar Pichai åbner Google I/O 2021 med en Keynote. Fokus vil særligt være på sikkerhed og beskyttelse af privatlivet.

Tidspunkt: Tirsdag 18. maj klokken 19:00-21:00. 

  • What’s new in Android – Få 30 minutters indblik i de nyeste Android-funktioner og seneste opdateringer af det mobile styresystem.

Tidspunkt: Tirsdag 18. maj klokken 22:30-23:00. Genudsendes: Onsdag klokken 12:45-13:15.

  • What’s new in smart home – En session omkring fremtiden for det smarte hjem. Det afdækker blandt andet, hvordan Google i samarbejde med andre virksomheder arbejder på at bygge åbne, universelle teknologier til det smarte hjem.

Tidspunkt: Sendes live Onsdag 19. maj klokken 01:15-01:45. Du kan se programmet efterfølgende via samme link.

  • AMA: Privacy Sandbox – Vi forsøger at skabe et privatlivssikret internet gennem en række ændringer i vores browser og webplatforme. Hvis du er interesseret i cookies, webannoncer og beskyttelse mod tracking, så følg i denne session onsdag klokken 14. 

Tidspunkt: Sendes live Onsdag 19. maj klokken 14:00-14:30

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments